Обикновено Доналд Серони - Каубоя и Нийл Магни са еквивалент

...
Обикновено Доналд Серони - Каубоя и Нийл Магни са еквивалент
Коментари Харесай

Женската битка на галавечерта на UFC определено не разочарова

Обикновено Доналд Серони - Каубоя и Нийл Магни са еквивалент на " най-заетите " ММА бойци в UFC със своите многочислени борби с къси паузи посред им, само че Анджела Хил е шампионката при дамите в това отношение. 35-годишната американка излезе за седми път в осмоъгълника в границите на единствено 421 дни, като бе спечелила четири от последните си шест дуела (три поредни).

SOOOO CLOSE!

@ClaudiaGadelha_ gets the split decision at #UFCFL. pic.twitter.com/Md4yRcfizG
— UFC (@ufc) May 17, 2020
Тя обаче загуби от номер 6 в ранглистата на претендентките в категория " сламка " Клаудия Гаделя, която записа нова влиятелна победа на сметката си след тези над Жесика Андраже и Йоана Йеджейчик през 2017 година. Бразилско-американският конфликт бе подглавно събитие на галавечерта UFC on ESPN 8 във Флорида и несъмнено не разочарова високите упования на почитателите.

Scorecards? #UFCFL pic.twitter.com/419JDPbnA6
— UFC (@ufc) May 17, 2020 Хил, която има опит в муай тай и кикбокс, не искаше да би трябвало да се бори на земя против черен колан по бразилско джу джицу, само че трябваше да прекара на гърба си последната половина от първия рунд, а и изоставаше три към едно по брой удари.

В началото на втората част обаче застрашителен десен прав на Хил прати в нокдаун съперничката й, откакто секунди по-рано бе разкървавила дясната й вежда. Гаделя обаче се окопити и до края на рунда печелеше размените в стойка.

Третият рунд се оказа най-равностоен и протече напълно на крайници, като двете не спираха да разменят жестоки удари и кикове. В последна сметка с 2-1 съдийки гласа (по 29-28) Гаделя заслужи успеха.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР