Обикновени граждани и политически опоненти си направиха „гаргара“ с Националния

...
Обикновени граждани и политически опоненти си направиха „гаргара“ с Националния
Коментари Харесай

Голям смях: Граждани си поръчаха кафе и мекици в Националния...

Обикновени жители и политически съперници си направиха „ гаргара “ с Националния проект за възобновяване и резистентност. В последните дни към значимия документ има напрежение, защото той публично не е показан, а срокът, в който би трябвало да се внесе в Европейска комисия е 30 април.

В продължение на часове жители имаха опция да дописват и редактират Националния проект за възобновяване и резистентност, качен като файл в Гугъл Drive с отключена опция за редакция, видя dnevnik.bg.



Находчиви читатели го бяха попълнили с точки като " Ходи пеш ", " Продавам две джанти ", " Кафе и кроасан, апелирам ", " Вече два часа очаквам мекици с кафе? Какво е това едва обслужване?! ". " Тук съм единствено да запитвам къде са ми дубайските фурми? ". Планът беше пъстър и с голям брой колажи.

В обществените мрежи хората разясняват, че е огромен гаф администрацията да употребява платформи като Гугъл Drive за публикуването на такива документи, при изискване че държавното управление е изхарчило съществени средства за цифровизация на ръководството. " Колко пари за електронно ръководство и имате това? За 2 милиарда толкоз! " - разясняват консуматори във " Facebook ".



Планът за възобновяване и резистентност беше заведен в деловодството на Народното събрание в петък, когато трябваше да бъде показан пред депутатите от вицепремиера в оставка Томислав Дончев. Мнозинството от народните представители обаче отхвърлиха да го изслушат, като вместо него те пожелаха да приказва министър-председателя в оставка Бойко Борисов. Така след гласоподаване той беше длъжен да се яви на пленарно съвещание на 21 април (сряда).
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР