Обикновена българка, научена на труд, не се занимавам с политика,

...
Обикновена българка, научена на труд, не се занимавам с политика,
Коментари Харесай

И Невяна Митева не се възприема като кандидат на ГЕРБ

Обикновена българка, научена на труд, не се занимавам с политика , земна и дейна съм, обичам спорта, поредна и виновна съм . Така се показа пред БТВ Невяна Митева, претендентът за вицепрезидент от ИК на проф. Анастас Герджиков.

Не е била в йерархична връзка с президента Румен Радев, познава го служебно и професионално, само че не е работила директно с него. Митева не се усеща в съревнование с Радев .

Лично Герджиков я е поканил да се кандидатира за вицепрезидент , заяви Невяна Митева. Познават се повече от 5 години. Тя не е взела решението за кандидатирането си незабавно.
 ИК записва Анастас Герджиков за изборите, акцията
ИК записва Анастас Герджиков за изборите, акцията " без забележки към другите претенденти "

Президентът на България би трябвало да въплъщава единството на нацията

Не се възприемаме като кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и двамата сме надпартийни, не сме ангажирани политически, в случай че всяка партия ни поддържа, ние сме подготвени да водим диалози с нея, разясни още Митева. Иначе добави, че се познават с Радомир Чолаков, ръководител на Инициативния комитет, персонално, от преди той да е член на ГЕРБ. На въпроса дали биха приели поддръжката на Движение за права и свободи, Митева съобщи: " Всички, които желаят да ни поддържат, ще водим диалози с тях. "

Вчера е била на среща на партия дами ГЕРБ и тогава за първи път се е срещнала с водача Бойко Борисов , той е изпратил поздрави на Анастас Герджиков.

Митева сподели, че познава доста политици, членове на ГЕРБ, а на въпрос за оповестената от Цвета Караянчева тяхна фотография, тя разясни, че е била на връх Каймакчалан. Общувам с всички , няма да посоча имена. Когато имаме идея за България, бихме говорили с всички, още един път повтори претендентът за вицепрезидент.
 Анастас Герджиков: Президентската република е рискова
Анастас Герджиков: Президентската република е рискова

Той е за обединяване сред хората

Нашата двойка с Герджиков е двойката на смяната , счита тя. На въпрос лява или дясна е - тя се дефинира като българка. А по отношение на това, в случай че заеме поста вицепрезидент, Митева сподели, че посоката на работата й ще е да няма разграничителни линии.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР