Обичаният български певец Веселин Маринов разказа любопитни истории при гостуването

...
Обичаният български певец Веселин Маринов разказа любопитни истории при гостуването
Коментари Харесай

Веселин Маринов шокира с това признание за ученическа любов

Обичаният български артист Веселин Маринов описа любопитни истории при гостуването си в предаването " На кафе “ по " Нова телевизия “. През 2022-ра той отбелязва 40 години на сцената. По този мотив върви негово национално турне, което към този момент е минало през 44 концерта, а му остават още две изяви, като всички билети са продадени доста от дълго време.

" 40 години на сцена минаха като момент. Като целия ми живот. Помня единствено хубавите неща, неприятните ги не помня. Когато си спомняш за компликациите, за хората, които са ти помогнали да стигнеш до мястото, на което си в този момент, времето минава за момент. Всеки един спомен е запечатан с дълбоки детайлности “, показа пред Гала той.

Още преди демокрацията Маринов прави цели девет участия единствено в границите на един ден, което и до през днешния ден брои за персонален връх.

" Тогава имаше доста средства в предприятията. Дори назначаваха човек, който да дава отговор за културните мероприятия. Това е връх, който държа за себе си в Добрич, тогава Толбухин. Започнах още сутринта в завода за маргарин " Калиакра “ в Добрич в 8,30 ч. За 15 минути поздравих служащите за старта на работния им ден. Беше 21 или 22 декември. Тогава хонорарът ми беше 30 лв., с удръжките 28,20 лева “, разкри артистът.

Той бе върнат доста години обратно от Гала, която го предизвика с думите: " Разкажи ни за това по какъв начин си пил бензин от обич “.

" От ученическите години е историята. Тогава, когато смяташ, че едно момиче е целият свят. Тя беше на бригада в селото, което беше през четири села от нашия град. Аз, защото доста я обичах, взех решение да отида при нея. Изчаках татко ми да заспи и измъкнах мотора му. Той беше с панер, а татко ми беше шеф на енергоснабдяването в града. Най-интересното е, че доста мощно хъркаше, а вратата на гаража доста скърцаше; И аз изчислявах – когато той взима въздух и е доста мощно, тогава разтварям. Така и не ме схванаха. Правил съм го няколко пъти. По-интересното е, че като младо момче 10-и за 11-и клас не мислиш за нищо – какъв брой бензин има в мотора, дали някой ще те види, какво ще стане. И отидох на бригадата, където беше тя, изкарахме доста хубаво. Бяхме върху една остаряла гума от трактор, говорихме си много време. И по-късно потеглих на назад, минах едното село и на към 5-6 километра от нашия град бензинът свърши. Започнах да го блъскам мотора.

В един миг виждам едно момче Илко от нашата махала с колело, и той ходил на бригада. Той качи колелото на мотора и двамата започнахме да го бутаме. 5 километра са. Влизането в града е едно изкачване. Тъпото е, че ме видя един бай Георги, който е надзирател в един цех. Помолих го да не споделя на баща. Стигнахме до нас, аз съм виждал единствено, че баща имаше едни закачени маркучи, с които вадеше бензин от туби или от мотора в колата. И несъмнено съм изпил 200 грама бензин, вкарах 200 в бутилката, трансферирах назад. Всичко мина обикновено, само че единствено слушам на другия ден татко ми по какъв начин споделя " къде е този непрокопсаник да го видя аз в този момент “. Оказа се, че бай Георги незабавно му бил споделил всичко. Баща ми беше най-великият човек “, разчувства се в края на описа Маринов.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР