Обичаните от поколения българи - дует Ритон са известни не

...
Обичаните от поколения българи - дует Ритон са известни не
Коментари Харесай

След няколко десетилетия: Най-после стана ясно защо Катя и Здравко от "Ритон" нямат деца!

Обичаните от генерации българи - дует " Ритон " са известни освен с безконечните си песни и постоянния си брак, който съумя да издържи на бурите, само че и с обстоятелството, че двойката остана бездетна. Много са били догатките по отношение на повода двамата да нямат наследници, само че не щеш ли истината най-сетне излезе нескрито.

През годините нееднократно се спрягаше, че или Катя Михайлова, или Здравко Желязков не е кадърен да има дете, поради репродуктивни проблеми. Същото бе ситуацията и при Камелия и Цветин, защото Ками прекара няколко спонтанни аборта и просто не можеше да износи плода в утробата си. Те обаче си осиновиха бебе, в последна сметка, и в този момент му се радват. С Катя и Здравко не стана по този начин, въпреки от дълго време да можеха да го създадат.

И не стана по този начин, тъй като казусът не е в здравето на двамата - никой от тях няма сходни " болежки ". Истината е, че ритонците постоянно са били отдадени единствено на работата си и признават, че за тях тя е всичко, даже повече от дете.

" Винаги сме били отдадени на милион % на това, което творим, което вършим. Нямаше да можем да бъдем съвършени нито като артисти, нито като родители, в случай че се бяхме раздрали сред двете ", признавали са изпълнителите.

А и всеки има своето персонално право да взема решение дали да се развъжда, или не, пазят ги консуматори. Както се споделя към този момент - всеки самичък си преценява - и е изцяло правилно.

Тагове: Ритон Катя и Здравко Катя и Здравко от Ритон Катя Михайлова Здравко Желязков Камелия Камелия и Цветин деца бебе
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР