Обичаната българска група, с различен стил, „Обратен ефект“ откриха първия

...
Обичаната българска група, с различен стил, „Обратен ефект“ откриха първия
Коментари Харесай

„Обратен ефект“ откриха Фестивал на греяното вино в Благоевград

 fest-21  fest-2  fest-4  fest-11  fest-13  fest-14
Обичаната българска група, с друг жанр, „Обратен ефект“ откриха първия ден от Фестивал на греяното вино в Благоевград. Георги Енчев и Община Благоевград като сътрудници сложиха началото на първия по рода си фест, който ще радва поданици и посетители на града с разнообразна стратегия до 19 ноември.

Сцената е на площад „ Македония “, а на нея ще излязат още Илия Ангелов от Диана Експрес, Монти и Ice Cream и група Хоризонт.

Първият ден от Фестивал на греяното вино мина при огромен интерес. Вечерната стратегия бе открита от възпитаниците на Център за личностно и креативно развиване на децата на Благоевград. След тях, обичаната група Обратен резултат показа нови песни и одобрени шлагери, на които публиката пя и танцува. Организаторите сътвориха още по- уютна атмосфера с бар навън към огнена топлота.

Фестивал на греяното вино продължава и през днешния ден до 22.00 часа. Съпътстващата вечерна стратегия стартира с младите рок гении от Музикална академия „ Престо ”. От 20.00 часа на особено осъществената сцена ще излезе, с прелестния си теноров глас известният като солист на група „Диана Експрес“, Илия Ангелов. Той е записал доста от шлагерите на бандата като „Блус за двама“, „Молитва за дъжд“, „Северина“. През 1995 година печели Голямата премия на „Златният Орфей“ като солов реализатор с песента си „Ключ от непозната стая“.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР