Обичаната актриса Луиза Григорова сподели, че се е наложило да

...
Обичаната актриса Луиза Григорова сподели, че се е наложило да
Коментари Харесай

Луиза Григорова влезе в болница по Коледа

Обичаната актриса Луиза Григорова показа, че се е наложило да посрещне Бъдни вечер в болница, а повода накара почитателите й да бъдат доста дейни в реакциите си.

" КОЛЕДА! Винаги си я намисляме, чакаме, плануваме и тя постоянно ни изненадва и не е това, което цяла година сме чакали. Е, най-малко се научих към този момент, че проектите са непотребни, а упованията – още по-малко ", това написа Луиза в Инстаграм профила си.

И продължава по този начин: 

" В края на деня знам единствено едно – каквато и да бъде Коледа, тя си е нашата и няма нищо по-важно от това да сме здрави и да има кой да ни обича, и кого да обичаме. Толкова. Нищо друго не ми би трябвало и не желая.

С две думи ще кажа, че се оказахме без Марто (съпругът й Мартин Макариев – бел.ред.) на празника, тъй като той трябваше да отиде незабавно на фотоси, на Бъдни вечер в 22 ч. посетихме Пирогов (пак останах ужасно впечатлена от благото отношение на безусловно всички), в този момент си седим у дома с доста филми + сухари/солети/бисквити, само че аз съм признателна и радостна, тъй като сърцето ми е цялостно с обич ", признава актрисата.

" На всички вас искам здраве и любов! Ценете хората, раздавайте се, благодарете ", приключва поста на Луиза.
Не излиза наяве какво тъкмо е предизвикало отиването до болничното заведение, само че явно е обвързвано с храна, защото актрисата споделя, че в този момент залага най-вече на сухари, солети и бисквити, каквито нормално се взимат в такива обстановки.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР