Обичаната актриса Луиза Григорова разкри пола на бебето си в

...
Обичаната актриса Луиза Григорова разкри пола на бебето си в
Коментари Харесай

Луиза Григорова откровено за качените килограми и как иска да роди

Обичаната актриса Луиза Григорова разкри пола на бебето си при започване на май. Красивата актриса заяви подроностите към бременността си в Инстаграм.

" МОМЧЕ. В моето семейство има доста девойки и ние на смешка се назоваваме “Женското царство ”, за това взех решение да ви оповестя тази прелестна вест, дружно част от тях - мама и сестра ми. Много съм щастлива и всички ние нямаме самообладание за появяването на дребния МЪЖ в нашето голямо  женско царство ”, гласи част от поста.

Виж още:

Сега актрисата искрено показа в " На кафе ", че е доста разчувствана, както и още забавни детайлности.

Луиза показа, че още през цялото време е знаела, че е бременна. 

Виж още:

" Това беше вътрешно чувство. Започна да ме боли доста главата. Марти ми споделяше да пия медикаменти, само че аз не знам за какво... нещо от вътре ме спираше и не пиех, само че не му споделях повода ", споделя чаровната актриса, като добавя, че по-късно си е направила тест за бременност, който се оказва позитивен, само че тя към този момент е знаела. 

Луиза показа пред Гала, че е напълняла малко над 2 кг, а влиза в шести месец. 

Актрисата наподобява повече от отлично, а и се усеща по този начин. В студиото бе посетител и друга нейна колежка – Яна Маринова.

Луиза показа, че двете създали разходка от близо 8 км преди две-три седмици, а бремеността не ѝ е попречила, само че по-късно споделили на актрисата да не прекалява и да си лежи повече. 

" Ако всичко е наред, желая да родя обикновено. Не ме е боязън въобще. Аз съм от тези, които доста търпят на болежка и нямам никакъв проблем с това ", споделя актрисата. 

Какво още споделиха Луиза, за какво и по какъв начин Яна Маринова я е разплакала, вижте във видеото горе.

Thumbnail: Instagram

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР