Обичам те, но само като приятел. Това Виктор каза на

...
Обичам те, но само като приятел. Това Виктор каза на
Коментари Харесай

Ергенът си избра Виктория, но в реалния живот бързо разбрали, че не са един за друг

Обичам те, само че единствено като другар. Това Виктор сподели на едната финалистка Дениз Хайрула. Така стана ясно,  че избира за победител рускинята Виктория в предаването " Ергенът ".

 

Ергенът Виктор Стоянов подари единствено роза на Виктория, макар че в епизода той избираше и пръстен. " Развълнува ме в мига, в който те видях, обичам всички недостатъци на характера ти ", сподели Виктор на избраницата си Виктория Капитонова. " Ти си момичето, към което изпитах най-силни усеща ", добави той.

 

На финала Виктор беше поканил майка си, брат си и най-хубавия си другар, които се срещнаха с двете финалистки и разговаряха с тях. В последния епизод на предаването липсваха обиди, нападки и кавги, каквито бяха обвиняванията на Съвет за електронни медии към формата.

 

Веднага след финалния епизод Виктор Стоянов гостува  в шоуто на Николаос Цитаридис. Там той призна, че и доста бързо в действителния живот са разбрали, че не са един за различен. Виктория не взе участие, тъй като била ангажирана.

 

Той сподели, че, когато е разбрал за държанието на Виктория, имайки поради обстановката, когато тя заля Александра с вода, е изпитал голям позор. 

 

Не можел да си разреши да разяснява връзките си с Александра, тъй като е благородник, съобщи 24 часа.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР