Обичам модерната мода, защото жените от всякакъв размер могат да

...
Обичам модерната мода, защото жените от всякакъв размер могат да
Коментари Харесай

Ще покажа с примери как жените носят нещата неправилно и след това се оплакват, че „дрехите ги правят дебели“

Обичам модерната мода, тъй като дамите от всевъзможен размер могат да наподобяват стилни. За страдание, не всеки схваща по какъв начин да победи чертите на фигурата си.

Поради това незнание се получават досадни неточности, само че те са лесни за премахване. Ще ви опиша с образци по какъв начин можете да създадете фешън облекло, без значение от размера на облеклата.

Изображението вляво наподобява безлико и скучно. Свободната блуза придаде размер на корема, а черните помпи съкратиха крачолите на модела.

Но беше задоволително да маркирате талията, като приберете единия завършек на блузата и добавите орнамент към шията, като се концентрирайте върху зоната на деколтето, когато дамата се трансформира.

Обърнете внимание на обувките: бежовите помпи образно удължават краката, правейки тоалета по-лек.

Тънките тениски се употребяват най-добре в многослойни тоалети. Носейки бяла риза от горната страна, можете да скриете цялостните ръце и гънки от долни дрехи.

А черните обувки, които изместиха белите маратонки, направиха визията по-стилна.

Отделно желая да отбележа права пола с високо нагласяване: в случай че желаете да наблегнете апетитните извивки, тогава това е идеално.

Често дамите подценяват силата на аксесоарите, само че на вятъра: те оказват помощ да се подчертае достолепието на вашата фигура и да се скрият минусите.

Вляво моделът е с универсална рокля, която ми припомня на „ жена на чайник “.

Но щом прибавим презрамка за кръста и съвременни казашки ботуши, към този момент имаме елегантна дама пред нас.

Друг образец, когато аксесоарите избавят деня. В истинската версия виждаме бургундска рокля, допълнена от старомодни обувки.

Свободният жанр трансформира модела в колона, изцяло я лиши от женствени извивки.

Но каишката за кръста и помпите в физически цвят трансформираха облеклото до неразбираемост.

Жените с огромни размери са внимателни да носят облекла на райета, вярвайки, че ще наподобяват като модела на фотографията вляво.

Но всичко е елементарно за коригиране, като се фокусирате върху талията и допълвате тоалета с плетени аксесоари.

Повярвайте ми, изцяло е допустимо да се сприятелите с лентата.

И още веднъж безформената рокля се преобразява незабавно щом се добави колан, подчертаващ женствените форми. Вярно, украсата на шията ми се коства прекомерно солидна, бих я заменила с елегантно колие.

Къдравите дами постоянно се крият в необятни облекла, само че тази техника прави фигурата безформена. Можете да видите това, като погледнете фотографията вляво.

Но в случай че приберете тениската и върнете полата към талията, се получава магическа промяна в стилна дама с апетитни форми.

Ризата с копчета единствено съкратява врата. Това може да изиграе жестока смешка: образното неявяване на врата прави горната част на тялото по-масивна.

Няколко елементарни дейности коренно трансформираха тоалета: разкопчаните копчета и украсата на гърдите сътвориха отвесна линия, която удължи силуета и измести фокуса върху деколтето.

Коя от техниките, които коригираха обстановката, ви хареса и за какво? Кажете в мненията.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР