„Обичам да владея ситуацията и не ми харесва децата да

...
„Обичам да владея ситуацията и не ми харесва децата да
Коментари Харесай

Луиза Григорова се бои да не е прекалено строга майка - slava.bg

„ Обичам да притежавам обстановката и не ми харесва децата да са глезени. Единственото, от което се тормозя, е да не бъда доста строга майка “. Това призна бременната актриса Луиза Григорова по време на виртуалното си присъединяване в „ Шоуто на Николаос Цитиридис “ по бТВ. Красавицата довери, че е влезнала в петия месец и единствено за 5 дни коремчето й очевидно пораснало. А водещият допусна, че по този начин ще има чудесно опрощение за разходки в парка по време на карантината поради ковид.

Луиза сподели още, че щастливото събитие се обрисува за края на септември и се надява бебето да бъде зодия Везни, а не Дева. Тя към този момент знаела какъв е полът на бъдещата й рожба, само че към този момент отхвърли да го разгласи. Със брачна половинка й, режисьора Мартин Макариев, имали хрумвания за имена от всевъзможни източници, само че още не били решили по какъв начин ще кръстят отрочето си. „ Не желаеме да е на някой от фамилията. Всеки си има лична орис, обвързвана с името, което носи избрана сила “, означи актрисата от МГТ „ Зад канала “.

Луиза Григорова описа, че бременността й била мечтана, само че не и планувана по дата и час. „ Някак си усещах, още преди да си направя теста за бременност, че се случва нещо “, призна тя. Когато, в първия вероятен за това миг, направила теста, бързала за маникюр и си поставила теста в джоба. „ Изчаках маникюристката да отиде нанякъде, бръкнах си в джоба и видях. Супермного се зарадвах, само че тогава не споделих нищо “, изясни актрисата.

Тя съобщи още, че не може да избира сред киното и театъра: „ Носят ми друг вид задоволство “. Преди „ Диви и щастиви “ почнала с уроци по каскадьорство за това, което трябвало да прави във кино лентата, и с цел да преодолее страха си за някои неща. Относно работата с Макариев във кино лентата Луиза сподели: „ На снимачната площадка всичко е строго професионално, не се държим като мъж и жена, а като режисьор и артист “. Относно любовните подиуми тя се пошегува, че даже можела да попита Мартин с повече или с по-малко език да се целува с екранния си сътрудник, тъй като това е работа.

Луиза не скри, че е имала моменти, когато се е влюбвала в сътрудник: „ С Явор Бахаров едно време по този начин се влюбихме. Когато има екранна химия и си свободен, и се появи някой, в който би трябвало да си влюбен на екран, прехвърчат искри и нещата потеглят в посоката на любовта и в живота “. С Мартин нещата се случили по същия метод – на снимачната площадка, тъй като сред режисьора и актрисата също имало екранна химия. Григорова призна, че става и противоположното: да не може да понася някого в живота, а да се постанова да играят влюбени, което е извънредно. „ По цяла нощ съм плакала. Има такива хора – единствено като те пипнат, ти става изнервено “, потръпна тя.

Актрисата си пожела изключителното състояние да завърши преди 30-ия й рожден ден, който е на 7 юни, с цел да направи огромно празненство. На финала на диалога Цитиридис изиска да й покаже по какъв начин да пробва млякото от биберона на китката си, само че не бе задоволително умел и се заля с цялото наличие от бяла течност.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР