Обича ме, не ме обича, обича ме… – може би

...
Обича ме, не ме обича, обича ме… – може би
Коментари Харесай

10 признака, че той е луд по теб

Обича ме, не ме обича, обича ме… – може би най-голямата алтернатива пред всяка влюбена жена. Сърцето ти се раздира от терзания, към този момент си изяла няколко шоколада, намразила си всеки представител от мъжки пол и си изслушала всички любовни песни.

Чудиш се за какво той не се държи като влюбеното момче от последния сантиментален филм, който си гледала. Е, може би ще си разочарована, само че любовта в живота не е като на кино.

И до момента в който късаш маргаритки в обезверени опити да откриеш отговора на безконечния въпрос, забравяш да се вгледаш в очевидните знаци.

1. Погледът споделя всичко

Усещала ли си изгарящия му взор да следи всяко твое придвижване? Потъва ли в очите ти всякога, когато говорите? Да, евентуално имаш красиви очи, само че повярвай ми, мъжете-бройкаджии биха предпочели да гледат другаде.

2. Приятелите му знаят за теб

И до момента в който за дамите най-естественото нещо е да споделят на приятелките си, когато открият „ господин съвършен “, то при мъжете не е тъкмо по този начин. Така че, в случай че неговите другари знаят името ти – честито! Официално си в графата „ специфични “.

3. Помни детайлите

Дати, обичания ти филм, та даже по какъв начин си била облечена на първата ви среща. Ако вижда дребните неща, несъмнено има интерес към теб.

4. Търси контакт с теб

Независимо какъв брой е ангажиран, постоянно ще намира време за теб. Съобщения заран, къси позвънявания, с цел да чуе гласа ти, всички тези знаци крещят „ обич “.

5. Изслушва те

От следващата драма с другарка до най-големите ти фантазии и цели – в случай че той изслушва с интерес всичко, което имаш да кажеш, си късметлийка.

6. Винаги те допира

Може би най-очевидният сигнал, че е вманиачен по теб. Ако тези докосвания не са единствено, когато те желае в леглото си, възприятията са налице.

7. Говори за бъдещето ви

Влюбеният мъж е този, който желае бъдеще с теб.

8. Топло-студено

Влудяващият симптом на влюбване. Днес се държи топло с теб, а на следващия ден е студен. Не, не желае да те нарани, просто го е боязън от възприятията му.

 10 признака, че той е вманиачен по теб

9. Търси утвърждението ти

Ако се допитва до теб за значими решения или просто облича ризата, за която си му направила комплимент, безспорно е вманиачен по теб.

10. Усмивката

Щом един мъж блества в наличието на жена, няма подозрение, че я харесва.

Не забравяй, че колкото и знаци за обич да откриваш в държанието му, нищо не може да размени безапелационните дейности от негова страна.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР