Обещавал узаконяване на незаконни къщи и вземал пари Сергей Димитров,

...
Обещавал узаконяване на незаконни къщи и вземал пари Сергей Димитров,
Коментари Харесай

Задържаха мнимият депутат Сергей взимал пари от пловдивчани

Обещавал легализиране на противозаконни къщи и вземал пари
Сергей Димитров, представящ се за народен представител от " Продължаваме промяната ", е задържан след серия измами в Пловдив, потвърдиха пред " 24 часа " от прокуратурата. Досега четирима се хванали на въдицата му и платили, с цел да им свърши услуги с легализиране на противозаконни постройки.
" Предлагал разнообразни помощи, като показал познанства с политици и с хора от локалната власт ", добави представителят на Районната прокуратура в Пловдив Атанас Илиев.

Сергей, който е израснал в домове за сираци, казвал на поданици от " Столипиново ", че ще ги устрои с имоти. Срещу това получавал разнообразни суми.
Пред хората твърдял, че парите били нужни, с цел да заплати съответните такси. След като завлечените не получили нищо от обещаното, алармирали органите на реда. С прокурорско разпореждане Димитров е арестуван за 72 часа. Органите на реда търсят и негови съучастници.

Димитров се представял като ученик Харвард и Пловдивския университет и като  народен представител от " Продължаваме промяната ". За да убеди тези, на които ще " оказва помощ ", показвал фотоси от Народното събрание със себе си, които са непохватно обработени.

Носил със себе си и снимки, където е до водача на ГЕРБ Бойко Борисов, както и с кмета Здравко Димитров. Казвал, че е бил покровител и на Българска социалистическа партия.
Политическата му биография според Трафикнюз се покрива само с това, че е бил претендент за депутат от " Българско лято ". Бил шести в благоевградската листа от партията на Васил Божков.

Освен, че е разследван за търговия с гласове, Сергей Димитров е взел участие и в скица за подправяне на документи и корист със средства, набирани за деца без родители.

" Събират се още доказателства за действия, които е правил ", прецизираха от прокуратурата. И приканиха, в случай че има още излъгани, да алармират.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР