Обещах, че ще има редовни избори и дадената дума е

...
Обещах, че ще има редовни избори и дадената дума е
Коментари Харесай

Зоран Заев: Предсрочни избори няма да има

" Обещах, че ще има постоянни избори и дадената дума е дадена. Избори ще има през 2024 година, когато са президентските избори, " съобщи министър председателят Зоран Заев на днешната конференция, представен от македонската “Нова ТВ “, предава " Фокус ". 
Заев акцентира, че в този момент целта е да се изпълнят обещанията и възможни избори не биха трансформирали нищо, защото съгласно него последните проучвания демонстрират, че поддръжката на държавното управление нараства и още веднъж ще завоюва вероятните предварителни избори.
 Заев: Изборите не са подобаващ миг за решение на чувствителни въпроси Заев: Изборите не са подобаващ миг за решение на чувствителни въпроси
Изборите са несъответствуващ миг за разрешаване на политически чувствителни въпроси, изключително такива, при които нашата страна не може да ра...
„ А до тогава дано запретнем ръкави и осъществим обещаното. В последна сметка, даже да повторим изборите в този момент, последните проучвания демонстрират, че това няма да се промени доста. СДСМ с обединението вместо 46 ще има 49 народни представители, а ВМРО-ДПМНЕ ще има 40. ДСИ, вместо 15 ще има 16, Алиансът (на албанците) ще има осем или девет депутати ", сподели Заев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР