обединява всички възможности за заплащане на пътни такси в България.

...
обединява всички възможности за заплащане на пътни такси в България.
Коментари Харесай

TollPass улеснява управлението на автопарка и заплащането на тол такси

сплотява всички благоприятни условия за възнаграждение на пътни такси в България. Тя е основана и се развива в отговор както на характерните потребности и условия на транспортния отрасъл, по този начин и на жителите, закупуващи винетки.

Винетките могат да се заплащат онлайн през персонален потребителски профил без риск от неточности.

Собствениците и шефовете на автопаркове могат да управляват транспортите посредством TollPass. Предоставяните от тол платформата информации и доклади улесняват работата на финансовите мениджъри и счетоводителите, като им разрешават да възнамеряват нужните средства за пътни такси.

Създаването на потребителски профил, който всеки клиент на TollPass може да записва, подсигурява сигурен онлайн достъп до цялата информация за заплащането на пътни такси.

Профилът съхранява данни за въведени МПС-та и клиентите могат елементарно и бързо да закупят маршрутна карта или винетка без да се постанова попълване на информация при всяка обособена покупка. Често употребяваните направления също се съхраняват в профила. Така се заобикаля вероятността от неточности и се съкратява времето за покупка.

За тежкотоварните превозвачи TollPass обезпечава цялостна бистрота и отчетност на заплащането на тол посредством справките в менюто „ Такси и доклади “. В него всеки притежател, шеф или счетоводител на автопарк може в действително време да следи придвижването на сумите по контракта си, пътуванията на всяко моторно транспортно средство, като маршрутите се пресъздават на карта. Чрез платформата те имат онлайн достъп до детайлни информации за баланс по контракта, оборотни ведомости, фактури, сметки и разписки. На разположение са елементи като: дата и час на пътешестване, изминати направления по тол сегменти, брой оси на ремарке, стойност на маршрута.

Всички тези функционалности са разполагаем на тежкотоварните превозвачи, които употребяват услугите на TollPass и посредством сътрудниците на „ Интелигентни трафик системи “ АД - A1 България, GPS България, TollBg, DKV, AS24. Спрямо Toll4Europe, Shell, Eurowag е общопризнат различен метод и справките за пътуванията се изпращат или са налични в техните системи.

За улеснение на клиентите е разполагаем и, което всички клиенти могат да смъкват гратис от App store и Гугъл play store. Със своя потребителски профил могат да наблюдават положението на контракта си и единствено с няколко стъпки да купят маршрутна карта или електронна винетка.

Тол платформата TollPass е създадена от „ Интелигентни трафик системи “ АД – народен снабдител на услуги за електронно таксуване на пътни такси – електронни винетки и тол и формален сътрудник на Агенция „ Пътна инфраструктура”.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР