Обединеното кралство се подготвя трескаво за едно от най-значимите си

...
Обединеното кралство се подготвя трескаво за едно от най-значимите си
Коментари Харесай

Платиненият юбилей на кралица Елицзабет: 4 дни яли, пили и се веселили

Обединеното кралство се приготвя трескаво за едно от най-значимите си събития в последните години. А точно - платиненият празник на кралица Елизабет, който ще означи рекордните ѝ 70 години на престола. За задачата се провежда специфичен четиридневен фестивал, който ще започва на 2 юни.
 Ед Шийрън, Шийрънвил, имението му в Съфолк и частната му обсерватория
Скъпото занимание на Ед Шийрън

Какво добави той към имението си в Съфолк

Естествено, артистите и изпълнителите, които ще се причислят към събитието, изобщо няма да са малко. Един от тях е и обичаният от всички артист и създател на песни Ед Шийрън. Неговата изява в чест на кралицата ще бъде директно пред Бъкингамския замък в неделния 5 юни - наред с доста други национални звезди от света музиката, филмовото изкуство, спорта и културата.

На този стадий уредниците на ​​събитието не споделят доста елементи за това, което е планувано. Включително и за присъединяване на Шийрън - като да вземем за пример дали на него ще се падне достойнството да извърши националния химн или просто ще се включи с някои от личните си песни.

Самият Шийрън споделя, че чака с неспокойствие представянето си на юбилея на кралицата и, несъмнено, че е горделив от това, че ще бъде част от събитието.

Грандиозният театър, най-малко съгласно предварителната информация, ще коства към 18 милиона $. Той е финансиран от дарения на частни лица и компании. " Това е значимо събитие за цялата нация, тъй като е обвързвано с нейната история и психика ", споделят уредниците.

Около 10 000 души ще вземат директно присъединяване в празненствата, измежду които 2750 военни, повече от 6000 доброволци, реализатори, общи служащи и 2500 представители на необятната общност, написа People.
 Кралица Елизабет, платиненият ѝ празник и засаждането на милион дървета
Забележителната работа, която кралица Елизабет е свършила

Какво свързва актрисата, изиграла две кралици, и кралица Елизабет

Финалът на събитието е плануван да се състои към Бъкингамския замък, където се чака да се съберат хора от цялата страна - с цел да изпълнят дружно националния химн " Боже, пази кралицата ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР