Обединението на жените е сърцето на БСП. То поддържа пулса

...
Обединението на жените е сърцето на БСП. То поддържа пулса
Коментари Харесай

Катя Николова: Жените имаме памет за постиженията от миналото, но действаме в настоящето с мисъл за бъдещето

Обединението на дамите е сърцето на Българска социалистическа партия. То поддържа пулса на партията, сподели ръководителят му в послание по случай 8-ми март - Международния ден на дамата. Жените постоянно сме имали памет за достиженията от предишното, само че действаме в сегашното с мисъл за бъдещето.
Това сподели ръководителят на Обединението на жените-социалистки в Българска социалистическа партия Катя Николова.

Тя се обърна със специфичен привет към членовете на ръководената от нея организация, както и към всички представителки на нежния пол във връзка 8-ми март - Международния ден на дамата.

" Винаги съм вярвала, че ние, дамите сме сърцето на Българска социалистическа партия. Трябва да продължаваме да туптим, с цел да поддържаме пулса на нашата партия, сподели още тя. - През тази година се навършват 15 години от основаването на Обединението на жените-социалистки. Дейността ни е позната и приета в Българска социалистическа партия. Ние постоянно сме имали задача - да участваме интензивно в смяната на живота в нашата страна. Знаем, че това минава през доста старания, както и направени избори. Вървим по този нелек път в името на утрешния ден, предстоящ от всички с вяра за правдивост и по-добри условия за живот ".

Катя Николова благодари на жените-социалистки за всеотдайната им работа в екипа, както и за вложените време и старания. " Силата ни е в това, че през годините постоянно сме били дружно като обединяване. Трудностите ни вършат по-силни, по-уверени и уверени в правилността на нашите дейности за затвърждаване на мястото на дамите, което ни принадлежи, добави още тя. - Всяка стъпка напред по пътя към извоюване позиция на жена в обществото е наша победа в света, в който живеем. Свят, който може да бъде по-смислен и по-добър, с неизменимото присъединяване на дамите, с нашата изконна грижа за топлината и уюта в фамилията - като майки, с умеенето ни за поддържане на положителни взаимоотношения и реализиране на резулатати на работното място - като професионалистки. Както преди доста години и в този момент, изправени пред компликациите на днешната реалност, ние дамите, продължаваме да водим своите борби за отстояване на нашите права и на правата на децата ни. Настояваме и работим всеки ден за повече дами в публичния живот и политиката, за равнопоставеност при възнаграждение на труда, за предприемане на ефикасни дейности в битката против бедността и насилието над дами и деца. Честит празник, скъпи дами! ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР