"Обединени патриоти" са готови за избори на 28 март. От

...
"Обединени патриоти" са готови за избори на 28 март. От
Коментари Харесай

Обединени патриоти готови за избори на 28 март

"Обединени патриоти " са подготвени за избори на 28 март.

От НФСБ обаче считат, че вотът би трябвало да бъде съгласуван с епидемиологичната конюнктура и да бъде отсрочен с един месец.

Зам.-председателят на партията Борис Ячев уточни още: "Може би едно отсрочване напред във времето с един месец, това не е за да се остане още месец на власт никога. Напротив. Колкото по-рано се отиде на избори, толкоз по-сериозна подготвеност имаме, с цел да отчетем пред хората това, което сме осъществили като мандат, само че смятам, че в края на април - началото на май към този момент втората вълна на епидемията да е в спад и най-сетне всеобщото имунизиране да бъде в някакъв по-сериозен %. Ние имаме подготвеност за присъединяване в изборите, без значение по кое време са те ".

От Вътрешна македонска революционна организация също са подготвени за избори, само че приветстваха решението на президента да организира съвещания със здравните управляващи: "Ние ще приемем която и дата да уточни президента, само че приветстваме това, че след съответната социална реакция той реши да се посъветва с специалисти и в действителност да поеме част от отговорността за провеждането на изборите. По-нормално е да има едно стимулирано решение, което да подсигурява правото на избор на жителите ", сподели зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов, представен от БНР.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР