Объркан съм от арестите. Създаде се една каша. Информацията от

...
Объркан съм от арестите. Създаде се една каша. Информацията от
Коментари Харесай

Йово Николов: Няма репресия срещу опозицията



Объркан съм от арестите. Създаде се една каша . Информацията от Министерство на вътрешните работи беше една, по-късно беше свалена от уеб страницата. След това беше забъркано името на европейския прокурор. След това се сдобихме с пояснение за обвиняване за рекет против Борисов и Горанов въз основата на изказванията на Божков, които са в публичното пространство от две години “.
Това разяснява пред БНР журналистът Йово Николов. И добави, че обвиняване за рекет не може да издържи в съда, тъй като е закононарушение, което се потвърждава мъчно .

„ Ако дейностите на Министерство на вътрешните работи са подбудени от всички разбори и пропуснати изгоди за милиони, с които е ощетена страната в резултат на смяна на законодателството, би имало смисъл и би потвърдило незаконния темперамент на едно ръководство, което по много мутренски метод е управлявало страната и се е обогатявало нелегално “.
В предаването „ Хоризонт за вас “ журналистът уточни, че това не е принуда против опозицията, няма политически детайл .

„ За първи път от прехода насам имаме едно ръководство, което проверява бивше ръководство . Досега имаше съглашателство на партиите на статуквото. Това е значимо да бъде маркирано “.

Интервюто с Йово Николов можете да чуете в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР