Нюйоркската полиция: Шофьор блъсна 10 души, докато бягаше от полицията в Ийст Сайд, заподозреният е задържан

...
НЮ ЙОРК -- Полицията съобщи, че шофьорът на открадната кола
Коментари Харесай

НЮ ЙОРК -- Полицията съобщи, че шофьорът на открадната кола е задържан, след като е блъснал 10 души в Манхатън във вторник вечерта.

Случи се по време на час пик на авеню Лексингтън и 42-ра улица.

Започна, когато полицаи следваха откраднатото превозно средство и шофьорът се опита да избяга. Докато го прави, той блъсна пешеходците, включително 6-годишно дете и две коли по пътя, каза полицията. Второ авеню около 17:30 ч. и те последваха това превозно средство с ниска скорост поради натоварения трафик.

След това водачът на откраднатата кола удари велосипедист на Лексингтън авеню, някъде между 42-ра и 43-та улица и след това удари жълто такси по-близо до кръстовището на 42-ра, преди да направи обратен завой по средата на кръстовището на Lexington и 42-ра и да удари шофьор на черен такси, заедно с пешеходци.

„Той дръпна газта, подмина автобуса и удари жълтото такси“, каза свидетелят Карлос Кабрера. „И след това от жълтото такси, когато го удари, той отиде на тротоара и удари хората на улицата.“

Свидетели наблюдаваха как добри самаряни настигнаха шофьора, който по-късно беше арестуван . Полицията каза, че шофьорът е на 20 години и няма шофьорска книжка в щата Ню Йорк. Предстои повдигането на обвиненията му.

Длъжностни лица казаха, че ранените са на възраст от 6 до 72 години. Осем от тях са били транспортирани до медицински център Белвю, а двама са отказали медицинска помощ. Някои от нараняванията са свързани с глезени и охлузвания, но всички са без опасност за живота.

Гледайте Chopper 2 над сцената

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР