Нюйоркчани, които са били ваксинирани срещу COVID-19, получиха безплатно цигара

...
Нюйоркчани, които са били ваксинирани срещу COVID-19, получиха безплатно цигара
Коментари Харесай

В Ню Йорк: Ваксинираш се и получаваш награда - цигара марихуана

Нюйоркчани, които са били имунизирани против COVID-19, получиха гратис цигара , написа БГНЕС, базирайки се на Агенция Франс Прес. Активисти, които честваха неотдавнашната заверка на марихуаната за наслаждение в щата Ню Йорк, раздадоха безвъзмездни цигари в Манхатън на всеки, който има доказателство, че е получил най-малко една доза ваксина. Няколко десетки души чакаха умерено на опашка, с цел да получат безвъзмездна цигара марихуана.
„ Това е първият път, когато можем да седим и законно да раздаваме джойнт на хората “ , сподели Майкъл О’Мали - един от уредниците на самодейността „ Joints for Jabs “ в Манхатън. " Подкрепяме федералните старания за всеобща имунизация. Освен това, се опитваме да ги накараме да легализират тревата на федерално равнище ", сподели той.
 Полицията откри 20 кг марихуана в Ясна Поляна Полицията откри 20 кг марихуана в Ясна Поляна
Откриха към 20 кг марихуана в частен дом в село Ясна Поляна, община Приморско. По информация на полицията в Бургас домът е оби...
На 31-ви март губернаторът на Ню Йорк Андрю Куомо подписа закон, който разрешава на възрастни на 21 година и повече да купуват канабис и да отглеждат растения за персонална консумация вкъщи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР