Нюкасъл е набелязал защитника на Лудогорец Натанаел Пимиента, пише "Тема

...
Нюкасъл е набелязал защитника на Лудогорец Натанаел Пимиента, пише "Тема
Коментари Харесай

Нюкасъл с интерес към играч на Лудогорец

Нюкасъл е набелязал бранителя на Лудогорец Натанаел Пимиента, написа "Тема спорт ". “Свраките” са харесали бразилеца и даже са го присъединили в листата си за зимна селекция.

Мениджърът на англичаните Рафаел Бенитес е останал впечатлен от качествата на Натанаел. За задачата човек от скаутското звено на Нюкасъл ще изгледа онлайн дуела Брага - Лудогорец от Лига Европа в четвъртък. Тогава представителят на клуба от Острова ще реализира контакт с управлението на разградчани, с цел да започва диалозите за възможен трансфер. Твърди се, че “зелените” ще желаят не по-малко от 3 милиона евро за правата на бразилеца.

През лятото Натанаел подписа нов контракт с Лудогорец до лятото на 2020 година. Целта бе той да не си тръгне като свободен сътрудник. Футболистът дойде в Разград през 2015 година. С екипа на първенците той изигра доста мощни мачове във всички шампионати. Вкара и запаметяващи се голове, измежду които този във вратата на ПСЖ.

“Лудогорец ми даде доста. Докоснах се до най-големите тимове в Европа и най-силните футболисти в света. Ще се веселя да оказа помощ на тима и в идните тежки мачове през есента”, разяснява Натанаел след подписването на контракта през лятото.

Лудогорец към този момент потвърди, че умее да продава добре своите играчи в чужбина. През лятото клубът взе положителни пари за Хосе Луис Паломино, който отиде в Аталанта и за Джонатан Кафу, който укрепи Бордо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР