Ню Йорк ще предприеме изключителната стъпка да разположи войски на

...
Ню Йорк ще предприеме изключителната стъпка да разположи войски на
Коментари Харесай

Ню Йорк изпраща войски на Националната гвардия да патрулират в метрото след атаки

Ню Йорк ще предприеме изключителната стъпка да разположи войски на Националната армия, с цел да патрулират в системата на метрото, след поредност от жестоки офанзиви, които изнервиха водачите и провокираха нови искове от Републиканците на беззаконието в най-големите градове на Америка.

Планът беше разгласен в сряда сутринта от Кати Хочул, либерален губернатор на щата. Сред неотдавнашните произшествия, които провокираха този ход, беше нарязването на шията на кондуктор на трен и нахлуване над виолончелист, изпълняващ концерт в метростанция като част от музикална благотворителна организация.

„ Тези нагли, отвратителни офанзиви против нашата система на метрото няма да бъде толерирана “, сподели Хочул, до момента в който разкриваше проекта от пет точки.

Най-видимият детайл ще бъде разполагането на 750 бойци от Националната армия, дружно с 250 щатски и директни служители на реда на всички места системата за инспекция на чантите на пасажерите за оръжия и ножове. Губернаторът също по този начин дава обещание спомагателни камери...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР