Ню Йорк Пост публикува история, разкриваща, че Хънтър Байдън е

...
Ню Йорк Пост публикува история, разкриваща, че Хънтър Байдън е
Коментари Харесай

Фейсбук и Туитър цензурират Тръмп с разкритията за Байдън - slava.bg

Ню Йорк Пост разгласява история, разкриваща, че Хънтър Байдън е съдействал за среща с украински изпълнителен шеф и татко му, който тогава е бил вицепрезидент.

В него изданието предлага доказателства, които директно опонират на изказванията на претендента за президент на демократите, който преди този момент съобщи, че „ в никакъв случай не е приказвал с моя наследник за задграничните му бизнес покупко-продажби “.

И въпреки всичко обърна внимание, че тази вест - очевидно обвързвана с публичния интерес - е цензурирана във Фейсбук " това се споделя в писмо на сенатора републиканец Джош Холи до Марк Зукърбърг.

"Представител на вашата компания обществено съобщи, че Фейсбук ще "намали разпространяването на историята на нашата платформа ", до момента в който се прави инспекция на обстоятелства от трета страна. "Привидно селективният темперамент на тази обществена интервенция допуска пристрастност от страна на Фейсбук.

А напъните ви да потиснете разпространяването на наличието, разкриващо евентуално неетичната активност от страна на претендента за президент, пораждат редица спомагателни въпроси, на които чакам незабавни отговори ", се показва още в писмото. В него се задават следните въпроси:

"Нормална политика ли е да намалите разпространяването на истории на вашата платформа, преди те да бъдат тествани от обстоятелства? Ако да, каква е вашата съответна политика и къде е посочена такава политика?

Ако имате доказателства, че тази вест съдържа „ дезинформация “ или по различен метод сте открили, че има грешки в отчитането, ще ги разкриете ли на обществеността, тъй че те да могат да оценят вашите констатации? Защо се опитахте обществено да заявите, че сходна история е обект на инспекция?
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР