НЮ ЙОРК (AP) — Повечето данъкоплатци смятат, че плащат твърде

...
НЮ ЙОРК (AP) — Повечето данъкоплатци смятат, че плащат твърде
Коментари Харесай

Повечето американци смятат, че плащат твърде много данъци, сочи проучване на AP-NORC

НЮ ЙОРК (AP) — Повечето данъкоплатци считат, че заплащат прекалено много налози, като мнозина споделят, че получават ниска стойност в подмяна, съгласно ново изследване на Училището за обществена политика на Харис към Чикагския университет и Центъра за проучване на публичните въпроси на Асошиейтед прес-NORC.

Две трети от данъкоплатците в Съединени американски щати споделят, че харчат „ прекалено много “ за федерални налози върху приходите, защото стартира данъчният сезон. Около 7 от 10 споделят същото за локалните налози върху парцелите, до момента в който почти 6 от 10 се усещат по този начин за държавния налог върху продажбите. Най-общо казано, републиканците са по-склонни от демократите да считат налозите за несправедливи, да споделят, че заплащат прекалено много налози и да виждат налозите като неприятна стойност.

Проучването откри, че малко възрастни в Съединени американски щати имат високо равнище на убеденост, че институциите, които в последна сметка употребяват своите данъчни долари – без значение дали федералното държавно управление или локалните учебни региони –...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР