НЮ ЙОРК (АП) — Бившият президент Доналд Тръмп заплаши през

...
НЮ ЙОРК (АП) — Бившият президент Доналд Тръмп заплаши през
Коментари Харесай

Тръмп казва, че ще поднови усилията си да замени „Obamacare“, ако спечели втори мандат

НЮ ЙОРК (АП) — Бившият президент Доналд Тръмп заплаши през уикенда да възобнови противоречивата борба за Закона за налични грижи, откакто не съумя го анулира, до момента в който е в Белия дом, заявявайки, че „ съществено търси други възможности “, в случай че завоюва втори мандат.

Коментарите на Тръмп провокираха упреци от акцията на президента Демократ Джо Байдън, която ги дефинира като още един „ екстремистко “ предложение от любимеца на Републиканската партия.

„ Америка на Доналд Тръмп е тази, в която милиони хора губят здравните си осигуровки, а възрастните хора и фамилиите в цялата страна са изправени пред несъразмерни разноски, единствено с цел да останат здрави. Това са залозите идващия ноември “, сподели представителят на Байдън-Харис 2024 Амар Муса в изказване. в случай че и двете завоюват номинациите на своите партии, както се чака.

Екипът на Байдън от дълго време работи при догатката, че Тръмп ще бъде претендентът на Републиканската партия, като се има поради голямата му преднина в социологическите изследвания,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР