Нямаше никакво напрежение при реденето на листите на коалицията Продължаваме

...
Нямаше никакво напрежение при реденето на листите на коалицията Продължаваме
Коментари Харесай

Кирил Петков: Нямаше никакво напрежение при реденето на листите

Нямаше никакво напрежение при реденето на листите на обединението „ Продължаваме промяната “ – „ Демократична България “ за идните на 2 април предварителни парламентарни избори. Това разгласи пред „ bTV “ съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ /ПП/ и някогашен министър председател Кирил Петков . Той изясни, че в обединението има шест партии . Всички те са съумели да реализират обединяването , на което са се надявали.

Повод за коментара на Петков са обвиняванията на Александър Дунчев за метода на редене листите. Освен това, както Искра.бг заяви, той беше безапелационен, че Петков отхвърли всичко това да е правилно. Той твърди, че е предложил на Дунчев да заеме неговото челно място в София.

Петков уточни също по този начин, че листите са били подредени по метода, по който те са счели, че е най-добре. А никой не стоял над идеята . Нямало значение дали даден човек е на първото място или на второто. Важното било съединението в действителност да се случи и да бъде реализиран единен фронт .

Съпредседателят на Политическа партия разкри също по този начин, че в листите ще бъде и Лена Бориславова .

Той разяснява и похищението против паметника на Съветската войска в столицата. Според Петков той не би трябвало да бъде погубен, само че би трябвало да бъде изместен , с цел да бъде позициониран вярно по отношение на същинската история на България.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР