Няма никакво значение на каква възраст сме, когато гледаме любимите анимационни герои. Те

...
Няма
никакво значение на каква възраст сме,
когато гледаме любимите анимационни
герои. Те
Коментари Харесай

10-те най-сладки анимационни герои

Няма никакво значение на каква възраст сме, когато гледаме обичаните анимационни герои. Те постоянно ни зареждат позитивно, забавляват ни и ни въодушевяват от екрана.

При основаването на обичаните ни рисувани герои са взели участие десетки души. За да измислят обичаните ни приказни облици, те постоянно са вдъхновявани от същински хора. Работата по основаването им сигурно лишава доста труд и време, само че крайният резултат си заслужава. Анимационните герои живеят в съзнанието ни и ни вършат малко по-добри.

Днес ви представяме 10-те най-сладки анимационни герои, които хващат въображението на децата по целия свят.

1. Мики Маус

Той е най-популярният комикс воин в света. Създаден е от Уолт Дисни през 1928 година и от този момент до през днешния ден взе участие в доста филми, които забавляват децата.

2. Бъгс Бъни

Бъгс Бъни е другият обичан анимационен воин на дребни и огромни по целия свят. Създаден е от Warner Bros. и дебютира през 1938 година Той е станал толкоз прочут измежду хората и даже се е трансформирал в културна икона.

3. Пебълс и Бам Бам

Семейство Флинтстоун е американска телевизионна комедия, която стартира да се излъчва през 1960 година. Пебълс и Бам Бам несъмнено са измежду най-сладките и обичани рисувани герои на всички времена.

4. Том и Джери

Том и Джери са еднообразно обичани от деца и възрастни по целия свят. Те са основани от Уилям Хана и Джоузеф Барбара и се появяват на екран през 1940 година Освен че ни забавляват, тези сладки анимационни герои не стопират да дават скъпи уроци на децата.

5. Дафи Дък

Създателите на Дафи Дък са Боб Клампет и Текс Ейвъри. Дафи взе участие във филмчетата на „ Весели мелодии “ и „ Шантави рисунки “. От закрилник до постоянно търсещ популярност, неговият образ радва дребни и огромни и с двете версии на своя персонаж.

6. Маша и Мечокът

За първи път анимационната поредност е излъчена на 18 януари 2009 година. Аниматорът Олег Кузовков измисля концепцията още през 1996 година, до момента в който следи малко пакостливо момиченце на морския бряг. За основаването на своята дребна героиня той е въодушевен и от поредицата „ Том и Джери “.

7. Мечо Пух

„ Мечо Пух “ е една от най-любимите детски книжки. Издадена е през 1926 година от Алън А. Милн. Авторът ѝ споделя за нея, че тя е предопределена не толкоз за деца, що се касае за детето във всеки възрастен. През 1966 година се появява и първият филм на Disney с героите от Голямата гора – „ Мечо Пух и меденото дърво “.

8. Туити

Туити е анимационен воин, притежател на премия Оскар. Той е продуциран от Warner Bros. и е част от филмчетата „ Весели мелодии “ и „ Шантави рисунки “. Най-известните му реплики са: „ Мисля, че видях котенце. “ последвана от „ Видях! Видях! “ или „ Наистина видях котенце! “, а също и „ Лошо котенце! “.

9. Симба

„ Цар лъв “ е американски анимационен филм на компанията The Walt Disney. За пръв път излиза в Съединени американски щати на 15 юни 1994 г. Историята е повлияна от пиесата „ Хамлет “ на Шекспир и се развива в кралство на антропоморфни животни в Африка. Цар Лъв е най-печелившият анимационен филм за всички времена до основаването на „ Немо “ – компютърна анимация на Disney/Pixar.

10. Ариел

„ Малката нимфа “ е американски анимационен филм от 1989 година. Базиран е на едноименната приказка на Ханс Кристиан Андерсен. За основаването на облика на Ариел е употребена Алиса Милано, която тогава е била 16-годишна.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР