Нямаме вътрешно напрежение в ДСБ. Това е симулация - да

...
Нямаме вътрешно напрежение в ДСБ. Това е симулация - да
Коментари Харесай

Михалев за раздора в ДСБ: Една групичка, която не получи позиции, търси да ни навреди с помощ отвън - Политика

Нямаме вътрешно напрежение в ДСБ. Това е симулация - да наподобява, че имаме. (...) Това е една групичка, която не получи позициите, за които се бореше в партията. Сега търси някакъв метод, явно подпомагана с логистика и извън - тя си го прави евентуално за свое персонално възмездие, само че извън ги употребяват като хора, които да свършат някаква работа, в случай че могат нещо да навредят. Това в никакъв случай до момента не се е получавало.

Това съобщи пред БНР депутатът от " Демократична България " (ДБ) Стоян Михалев, който е и член на Националното управление на ДСБ, откакто през вчерашния ден В тъжба, адресирана до съпредседателя на Демократична България Христо Иванов и евродепутата Радан Кънев, те оповестиха Атанасов за " воденичен камък " - освен за ДСБ, само че и за цялата коалиция.

Михалев е на мнение, че ГЕРБ се пробват да вкарват чеп освен в обединението Демократична България, само че и сред Демократична България и " Продължаваме промяната " (ПП), изясни той. По думите му обаче това не се отразява по никакъв метод на обединението и ДСБ са в " извънредно положителни връзки " с " Да, България " и със " Зелено придвижване ".

" Борисов падна от власт, тъй като Демократична България взе нещата в свои ръце и направи по този начин, че Борисов повече да не се върне на власт. Сменяха се, показваха се други партии, само че Демократична България беше от самото начало в този развой. Демократична България не се трансформира в тази посока - да възспира връщането на индивида от " Банкя ", на който доста му се услажда да разполага с общите пари на българските данъкоплатци ", съобщи депутатът.

Според Стоян Михалев ГЕРБ се пробват да разединят Демократична България и Политическа партия, които " доста добре си партнират ". Той е на мнение, че Атанасов е сериозна спънка за " милиционерското крило в ГЕРБ ", тъй като те си вършат проекти за връщане във властта.

" Една част от ГЕРБ доста показно се държат като апостоли на Сатаната. Някаква преторианска армия, която би трябвало да пази непременно Борисов, и в случай че може, да го върне назад във властта. Затова те са подготвени на всичко. Как тъкмо в този миг започнаха да приказват за тези проблеми в ДСБ, когато се връща вторият мандат? Странна синхронизация на събитията ", означи той.

Депутатът акцентира, че всичко това се прави, с цел да се насаждат вътрешноелекторални разделения измежду сините гласоподаватели. От ДСБ стоят твърдо зад целите, показани от Христо Иванов, сподели още Стоян Михалев.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР