Нямаме решение да подкрепим мандат на ГЕРБ, нито сме го

...
Нямаме решение да подкрепим мандат на ГЕРБ, нито сме го
Коментари Харесай

Стоян Михалев от ДБ: Как може да се създаде управление с БСП, която иска да върне хартиената бюлетина?

„ Нямаме решение да подкрепим мандат на ГЕРБ, нито сме го обсъждали. Едва ли ще се случи. Гледаме към втория мандат. Ще подходим отговорно и за да бъде формирано ръководство “, съобщи депутатът от „ Демократична България “ Стоян Михалев.

По думите му даже при поддръжка за мандат на Политическа партия, ще има условия.

„ За нас е значимо, в случай че се търси поддръжка от Българска социалистическа партия, какво ще стане с хартиените бюлетини, това е безспорна алена линия. Как може да се сътвори ръководство с партии, които желаят да върнат хартиената бюлетина? Не сме били в коалиция с Българска социалистическа партия, а с Политическа партия. Ние качихме най-високо поддръжката за себе си. Отстоявахме основните за нас тематики “, уточни той и увери, че антикризисни ограничения сигурно ще бъдат заложени в идните гласувания на Народно събрание.

Според него „ Демократична България “ няма да влезе в договаряния с Българска социалистическа партия.

„ Въоръжаването на Украйна също е алена линия, която остава. Подкрепяйки непредоставяне на оръжия, поддържаме съветската експанзия, това е неприемливо. Безотговорно е да се твърди, че по този начин ще се замесим във войната “, акцентира Михалев пред Нова нюз.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР