Нямаме никакви туристи, аз даже съм изпратил кадри, от 18

...
Нямаме никакви туристи, аз даже съм изпратил кадри, от 18
Коментари Харесай

Хотелиер: Туристи в курорта няма

" Нямаме никакви туристи, аз дори съм изпратил фрагменти, от 18 до 20 юни, видно е, че туристи в курорта няма. Много по-слабо е от 2019 година По това време комплексът беше цялостен. Очакванията за растеж от служебния кабинет, се оказаха погрешни. "

За това заяви в студиото на " Добро утро, Европа " хотелиерът Стоил Далевски. Той уточни, че има чужденци, само че те са извънредно малко.

" Няколко хотели са цялостни с детски лагери, хотели 4,5 звезди са принудени да бъдат пълнени с деца, спортни лагери ", означи Далевски, представен от Euronews Bulgaria.

Според Даниела Стоева, член на ИБ на ЕКТАА, генерално българското Черноморие е празно от туристи, което не е всекидневно.

" Едно от главните неща, по които би трябвало да се замислим, е структурата и качеството на нашия артикул. Като забележим, че се случва това, търсим виновността отвън нас, само че в последна сметка бизнесът би трябвало да генерира поток, що се касае до туризма. Не споделям генерално, че качеството е неприятно, има доста обекти, в които качеството е високо. Там дръзвам да настоявам, че вършат една добра претовареност, както и по време на рецесиите ", разяснява Стоева.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР