Нямаме никакви илюзии за това, което руският президент Владимир Путин

...
Нямаме никакви илюзии за това, което руският президент Владимир Путин
Коментари Харесай

Косово заговори за балкански фронт на войната |

" Нямаме никакви илюзии за това, което съветският президент Владимир Путин желае да реализира в Украйна ", съобщи при привършване на визитата си в Израел външният министър на Косово Доника Гервала-Шварц, представена от в. " Джерусалем пост ".

" Войната на Русия против Украйна може да окуражи Сърбия да предприеме военни дейности срещу Косово ", съобщи Гервала пред " Джерусалем пост ".

Тя бе на тридневна визита в Израел и прикани управляващите в Тел Авив да употребяват въздействието си, с цел да оказват помощ за обезвреждане на обстановката.

" Държави като Израел могат да оказват помощ за стабилизирането на Балканите. Ние сме загрижени, че Балканите могат да бъдат идната гореща точка ", добави Гервала-Шварц.

По думите й през цялото време Косово демонстрира взаимност и удивление към смелата битка на украинците в отбрана на страната им.

" Нямаме никакви илюзии по отношение на това, което съветският президент Владимир Путин желае да реализира в Украйна. Можете да видите някои прилики сред метода, по който Русия работи в Украйна, и метода, по който Сърбия работи в нашия район ", сподели тя, представена от Българска телеграфна агенция.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР