Нямам спомен да съм канена в предаване на Димитър Рачков

...
Нямам спомен да съм канена в предаване на Димитър Рачков
Коментари Харесай

Драма между Мика Зайкова и Рачков

" Нямам спомен да съм канена в предаване на Димитър Рачков и да не съм се явила. " Това разгласи пред " България през днешния ден " икономистът Мика Зайкова.

Тя направи този коментар във връзка новината, че дългогодишната експертка в общественото министерство била " вързала тенекиена кутия " на известния тв водещ и даже не му се извинила, че в уречения ден и час липсва в тв студиото.

" Кога може да е било това? Сигурно от дълго време, преди две-три години ", недоумява Зайкова. Тя сподели още, че " въобще не е в нейния жанр " да прави такива неща.

" Първо, надали съм доста подобаваща за тематиката на шоуто на Рачков. Но е безусловно невероятно да е съглася да вземам участие и по-късно да не предупредя, в случай че по някаква причина съм възпрепятствана. И то да го направя не в последния миг ", безапелационна е най-възрастната национална представителка в новата история на България. Мика Зайкова има намерение в персонален диалог с шоумена да разбере от кое място потегля тази погрешна съгласно нея информация. Зайкова благодари, че е била предизвестена за случая, защото " е към този момент човек на години и такива изказвания се отразяват на здравето ѝ ".

" Винаги съм била правилна с всички медии. А и толкоз постоянно са ме канили, надали щяха да го вършат, в случай че създавах сходни проблеми ", акцентира ексслужителката на КТ " Подкрепа ".

Мика Зайкова добави, че няма желание да съди тиражиралите този слух, само че държи да не се спекулира с положителното й име и репутацията й на човек, който цени и съблюдава прецизно точността в професионалните и персоналните връзки.

Димитър Рачков също изложи своята версия.

" Няма проблем, всичко е тъкмо ", гласеше неговият коментар. Топкомикът обаче нито отхвърли, нито призна ядосан ли е в действителност на някогашната депутатка на Слави, че не се извинила, както се твърди, за неявяването си в негово предаване.

" Аз доста обичам и почитам Мика Зайкова! Ще се разберем между тях ", показа още Рачков. По думите му " у нас се разгласяват неща, които в 99 % на са правилни. " От уклончивите му отговори обаче не се схваща достоверна ли е информацията за " вързаната тенекиена кутия ", или става въпрос за художествена небивалица.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР