Нямам съмнение в работата на прокурорите от Шумен, имам индикации

...
Нямам съмнение в работата на прокурорите от Шумен, имам индикации
Коментари Харесай

Гешев вини и МВР, съда и законите за състоянието на правосъдието

" Нямам подозрение в работата на прокурорите от Шумен, имам индикации за проблеми в други правоохранителни институции . ". Това съобщи основният секретар Иван Гешев пред публицисти в Плевен.

По думите му проблемите на българското правораздаване не са единствено в прокуратурата, а в съда, в Министерство на вътрешните работи, в законодателството .
 Иван Костов: Преходът още не е приключил, ще свърши, щом реализираме върховенството на закона
Иван Костов: Преходът още не е приключил, ще свърши, щом реализираме върховенството на закона

" Сега наподобява, че има рецесия на водачите "

Думите му са във връзка следствието на, откакто на охраняемия паркинг на Министерство на вътрешните работи се самозапали волвото на, обвинен за злополуката.

Иван Гешев съобщи: " Нямам подозрение в работата на прокурорите от Шумен, имам индикации за проблеми в други правоохранителни институции ".

Той добави, че има две, по думите му " притеснителни съвпадения " - на паркинг на Министерство на вътрешните работи изгаря материално доказателство, което се самозапалва, както и че полевият тест регистрира съществуване на опиати, а по-късно кръвната проба демонстрира, че няма .

Припомняме, през вчерашния ден министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев съобщи че няма да има оставки в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Шумен .
 Условни присъди за маскираните младежи, ограбили заведение в Шумен
Условни присъди за маскираните младежи, ограбили заведение в Шумен

Делото завърши за по малко от пет дни

Министърът съобщи: " Наскоро чух, че основният прокурор е гневен от дейностите на собствен прокурор, няма ли той да упражни там пълномощията си и да желае дисциплинарно наказване на този прокурор ". Демерджиев сподели още, че казусът в Шумен е " доста по-дълбок " и е " извънредно неточно прокуратурата да забрани на шефа на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи да приказва по случая, а след това да му желае оставката и да твърди, че някой укрива информация.

В академията на Министерство на вътрешните работи през вчерашния ден прокуратурата да забрани на шефа на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи да приказва по случая и след това да му изиска оставката. Подобно държание на държавното обвиняване няма да се толерира и в случай че счита по този начин да подхожда, няма да получи такова взаимоотношение от Министерство на вътрешните работи. Не може да забраниш на един човек да приказва и след това да му търсиш оставката, тъй като не е дал информация. Как да я търси тази информация под боязън от наказателна отговорност, засегнат е Демерджиев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР