Нямам никакви връзки с Мартин Божанов – Нотариуса, заяви пред

...
Нямам никакви връзки с Мартин Божанов – Нотариуса, заяви пред
Коментари Харесай

Гешев: Комисията за Нотариуса е създадена единствено, за да си правят предизборна реклама и е безопасна

Нямам никакви връзки с Мартин Божанов – Нотариуса, съобщи пред публицисти в Народното събрание някогашният основен прокурор Иван Гешев, който е там, с цел да бъде изслушан от депутатите в отрасловата комисия.
„ Съзнателните и значимите въпроси са с Бойко Рашков да си поговорим за контрабанда. С Христо Иванов – за право, само че той в действителност не схваща от това. С Никола Минчев – за делото, тъй като считам, че е клюкар “, добави той, представен от novini.bg.
Гешев е уверен и намира за „ тъжно “, че цялата страна и българите са заложници на водача на ГЕРБ Бойко Борисов. „ Едното, което го интересува, е „ Барселонагейт “. Затова в профил основния прокурор изцяло нелегално – с цел да си реши казусът. Второто, което го интересува, е да не влезе в „ Магнитски “. Той би трябвало да е с ясното схващане, че няма кой да го постави в „ Магнитски “ в случай, че е лидер на първата или втората партия в страната, тъй като това ще значи спиране всъщност на дипломатическите връзки. Ще го сложат, когато е отвън партията “, уточни някогашният основен прокурор.
„ Причината през днешния ден да съм тук е, че имам почитание към държавните институции, макар че от институцията Народно заседание е останала единствено постройката. Тази комисия е изцяло безсмислена. Създадена е единствено и само, с цел да си вършат предизборна реклама и е безвредна. Ако желаеха да свършат нещо, щяха да трансформират законите като европейските, с цел да може нарушителите да влизат в пандиза, а те ги вършат като тоталитарните страни, с цел да може да ръководи плутокрацията, която стои най-отгоре над всичко “, на мнение е Гешев.
„ След като ГЕРБ и Движение за права и свободи използваха Политическа партия и Демократична България, а към този момент не са им нужни, в този момент ще ги изхвърлят “, разяснява още той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР