Нямам допълнителна информация. По-скоро говорим за експертен коалиционен съвет. Това

...
Нямам допълнителна информация. По-скоро говорим за експертен коалиционен съвет. Това
Коментари Харесай

Петър Кьосев от ПП: Радев плаши обществото, вместо да го обединява

Нямам спомагателна информация. По-скоро приказваме за експертен съдружен съвет. Това сподели в предаването " Денят онлайн " по Нова Нюз депутатът от " " Петър Кьосев във връзка свикания от вицепремиера Асен Василев ексклузивен съвет на ръководещата коалиция. Темите са Националният проект за въвеждане на еврото и антикризисните ограничения на кабинета.

Абсолютно разумно е тези две тематики да бъдат обсъждани дружно, съобщи Кьосев, като в отговор на въпрос означи, че по-скоро изключва срещата да е свикана поради утрешния митинг на превозвачите.

По думите му стопански съюз сред Европейския съюз и Русия сега не е вероятен. С войната в Украйна Русия направи Европа по-обединена. Съюз ще бъде вероятен едвам когато Русия премисли своята позиция. Ако се погледнат дейностите на Русия, към сегашния миг подобен вид съюз би бил невъобразим, съобщи депутатът от " ".

С едностранното нарушение на договорите Путин работи не като търговец, а като боен водач. Европа се сплотява стопански в името на на мира и за по-голяма икономическа самостоятелност от Русия, уточни Петър Кьосев.

Той сподели, че чака скоро държавното управление да разгласи пакет от антиризисни ограничения.

Депутатът от Политическа партия разяснява и направената през днешния ден от президента прогноза, че в случай че България не бъде изключение от бъдещото европейско ембарго над съветския импорт на петрол, в страната ни ще има " чудовищна инфлация ", поради която хиляди предприятия ще банкрутират. 

В позицията на президента ме тормози, че вместо да сплотява, прави изказвания, с които плаши обществото. Нека президентството да сплоти напъните си с вицепремиера Асен Василев в посока битка с инфлацията. Дебатът ще образува общата позиция, съобщи още Кьосев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР