Нямахме много възможности, направихме тази коалиция в името на българските

...
Нямахме много възможности, направихме тази коалиция в името на българските
Коментари Харесай

Гвоздейков: ИТН е създадена умишлено да клати политическата система и да се запази статуквото

" Нямахме доста благоприятни условия, направихме тази коалиция в името на българските жители. Имаше риск при основаването на четворната коалиция и с влизането на Има Такъв Народ в нея. Партията на Трифонов е основана съзнателно да клати политическата система и да обезпечава комфорта, който са имали до момента някогашните ръководещи, както и да се резервира статуквото ". Това съобщи Георги Гвоздейков, народен представител от " Продължаваме Промяната ", в " Твоят ден' " по NOVA NEWS.
По думите му много значими закони би трябвало да бъдат признати поради Плана за възобновяване. " За жителите е значимо да има държавно управление. Стигна се дотук, тъй като опозицията насажда под паника боязън от атрофиралата политическа система, почивала на корупция, въздействие и власт ", счита той.

Според него клевети и внушения са изказванията, че се купуват депутати. " Отцепилите се от Има Такъв Народ се оказаха с висок морал и достолепие. Не е имало опити за психичен напън, всичко е направено поради тяхната съвест и отговорност ", безапелационен е Гвоздейков. И добави, че френското предложение за повдигане на ветото на РСМ е положително и в унисон с българската позиция, която остава безкомпромисна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР