Няма значение колко различни и уникални сте като индивиди, вашите

...
Няма значение колко различни и уникални сте като индивиди, вашите
Коментари Харесай

6 типа връзки, от кои да бягаме?

Няма значение какъв брой разнообразни и неповторими сте като човеци, вашите връзки постоянно се развиват съгласно необятно публикувани сюжети. Вижте кои са шестте вида връзки, с които ще се сблъскате през живота си.

1. Зряла връзка
В тези връзки и мъжът, и дамата оказват помощ на другия да израства – прочувствено и ментално. Не може да се движим напред, без да имаме прочувствена зрялост, и този вид взаимоотношения в действителност оказва помощ в развиването на всеки. Ако имате подобен сътрудник до себе си, това ще ви стимулира да постигнете това, което съгласно вас е отвън опциите ви. Ако сте в такава връзка, вие сте доста благополучен човек.

2. Връзка „ удобна тишина “
Определението за нея е, когато двама души са толкоз прочувствено привързани и се усещат уютно между тях, че могат да прекарат доста време в безмълвие, без да им пука за това какво се случва към тях. Постигането на този вид взаимоотношения е доста сложна задача, защото лишава доста време и старания. Представете си, че вечеряте с обичания в тотална тишина. Ако това не ви кара да напрягате, тогава може да отсечем, че имате една от най-емоционално постоянните връзки в света.

3. Удобна връзка
Тези взаимоотношения не са нито неприятни, нито положителни. Хората нормално се нуждаят от тях, с цел да реализиран задачите си, без значение дали са свързани с кариера или обществения си живот. В най-лошия случай единствено един от двамата сътрудници е наясно, че надали ще бъдат дружно до края на дните си. Въпреки това те постоянно остават толкоз дълго един с различен, колкото е належащо да се реализира избрана цел. Тези взаимоотношения се приключват незабавно откакто двамата (или единствено единият) получат това, което желаят.

4. Връзка „ опит “
Този вид взаимоотношения са тотално егоистични. Те се характеризират с това, че единият от сътрудниците си слага за цел да промени другия. Амбициозните половинки във връзката желаят да видят дали техният опит ще бъде сполучлив и дали ще съумеят да ви трансфорат в съвършения човек съгласно техните визии. Почти 98% от случаите тези връзки се сгромолясват със страховит екот.

5. Връзка „ влачене “
Това е един от най-лошите типове. Връзката от дълго време е трябвало да завърши, само че сътрудниците се влачат към момента дружно. Такъв вид връзки нормално се случват откакто към този момент един път двойката към този момент се е разделила, само че след няколко месеца още веднъж се е събрала с илюзията, че може да даде нов живот на умиращата обич. И двамата знаят, че към този момент не са положителни един за различен, карат се по-често, в сравнение с се обичат, все по-нещастни са с всеки минал ден, само че не желаят да се пуснат. В последна сметка, всичко рано или късно свършва. Ако сте в такава връзка, най-добре скъсайте всичко от раз.

6. Връзка „ съревнование “
Този тип връзки не водят до нищо положително. Когато двама души са влюбени, те се стремят взаимно да си оказват помощ. Във връзка „ съревнование “ има нотка на конкуренция. Партньорите са склонни да се съревновават между тях най-много с достиженията си в кариерата. Нерядко това освен че убива любовта, само че не е изключено до неотдавна обичаните да се трансфорат в противници и врагове. Ако сте в такава връзка, бързо си плюйте на петите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР