Няма връзка между това дали службите си вършат работата с

...
Няма връзка между това дали службите си вършат работата с
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: По време на изслушването на докладите на службите в НС депутатите се разхождаха

Няма връзка сред това дали службите си правят работата с това, че ръководещите желаят главите на ръководителите на службите. Те желаят да сложат свои хора. Това разяснява ръководителят на парламентарната група на „ “ (ИТН) Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година на въпрос за оферти на " Продължаваме промяната - Демократична България " и ГЕРБ-СДС за промени в службите за сигурност. 

„ Това е доста мръсна политическа игра. Службите бяха привикани, бяха им четени отчетите с ясното схващане, че ръководещите гласоподават „ срещу “, с цел да оправдаят настояването за промяна на шефовете на службите. Те не слушаха, аз бях на това съвещание “, уточни той.

Той сподели, че по време на отчетите на службите по-голямата част от депутатите са се разхождали из Народното събрание.

Все още няма вътрешен канал, тъй че те, стоешком си по стаите, даже не знаят какво се случва вътре, означи Йорданов, представен от Българска телеграфна агенция.

Освен това той уточни, че съвещанието е било закрито. Така че по думите му те просто са излезли и след това влезнали и дали своят вот „ срещу “ по партийна поръка. 

На въпрос за „ пререканията “ сред президента и ръководещите във връзка с службите Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година разяснява: „ Т.нар. ръководещи на тяхното така наречен национално заседание в прав текст обявиха по какъв начин ще би трябвало да овладеят службите законно или нелегално, с цел да си имат лично Министерство на вътрешните работи за тези локални избори. Всеки естествен човек, бил той президентът, аз или вие, би трябвало да сте възмутени от това, което те споделиха и това, което те в действителност извършват. Всъщност те трябваше да са клиенти на прокуратурата, само че прокуратурата е, по какъв начин да кажа, част от съдружния им сътрудник, който ги дундурка, тъй че... “
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР