Няма вариант да стана старши треньор на ЦСКА 1948. Това

...
Няма вариант да стана старши треньор на ЦСКА 1948. Това
Коментари Харесай

Младенов: Няма вариант да стана старши треньор на ЦСКА 1948

Няма вид да стана старши треньор на ЦСКА 1948. Това съобщи оперативният шеф на „ армейците “ Стойчо Младенов след жребия за 1/4-финалите в шампионата за Купата на България. „ Червените “ ще гостуват на Арда в Кърджали, като Младенов изрази мнение, че жребият за отбора е добър.

„ Добър е жребият. Няма слаб тим измежду отборите, които продължаваме. Одобряваме жребия като нещо обикновено. Нормално е по този начин да разсъждаваме, само че това е чоп, каквото се падне, това ще бъде. Хубавото е, че по-силните тимове остават за идващия стадий, уповавам се “, стартира той .
Стойчо Младенов.
„ Никой не го очакваше това. Никой никого не е изгонил. Това е решение на старши треньора и хората, които потеглиха с него. Ние сме извънредно удовлетворени от работата на Любослав Пенев и екипа като резултати. Надяваме се, че идващият треньор, който бъде назначен, ще има същия триумф, а за какво не и по-добър “, сподели Младенов по повод раздялата на клуба с Любослав Пенев.

„ Аз в живота си постоянно съм бил правилен с всички, които съм общувал. Казвал съм истината в очите на всеки един. На никой не съм подлял вода, в противен случай, постоянно съм се стремял да бъда потребен на всеки един, който има потребност от мен или от моите препоръки. В това отношение съм съвършен. Поне аз по този начин мисля. Нямам врагове. На никой не съм навредил. Още в първия ден в ЦСКА 1948 разгласих своето решение. Тогава започнаха спекулации и виждате, че те нямаха покритие. Няма вид да стана старши треньор на ЦСКА 1948. Аз съм човек на 65 години и знам какво върша и въобще в живота си постоянно съм обмислял всяка крачка, която върша “, безапелационен бе оперативният шеф на ЦСКА 1948.

„ Забравете за Стойчо Младенов като старши треньор на който и да било клуб. Клубът ще излезе с ясна и точна информация, когато се избере новият старши треньор и екипът му. Аз персонално на никое място не съм се разминавал с Любослав Пенев. Не сме имали допирни точки. Има неща, които клубът има като тактика а развиване “.

„ Имаме кандидатури, само че е въпрос на диалози. Когато се избира един треньор, е освен визитката, само че да се срещнем с него, да поговорим за визията, за тактиката му за развиване на футболния клуб. Това са неща, които са изцяло естествени и професионални. Имайте малко самообладание, на нас ни е належащо време. Всичко това, което се случи, ни изненада “.

„ Който и да стане, аз постоянно съм подготвен, стига някой да ме попита, да дам това, което мисля като отговор. Затова съм и тук. Аз няма да се предлагам, за каквото и да било. Няма да се меся в работата на който и да било треньор. Нито съм се месил в работата на Любослав Пенев, нито ще се меся на който и да било идващ треньор. Изпитвал съм го на гърба си, тъй че в никакъв случай не бих го направил “, приключи Младенов.

Черно море е мощен тим, само че въпреки всичко сме ЦСКА. Това съобщи именитият вратар на ЦСКА Георги Велинов след жребия за 1/4-финалите в шампионата за Купатана България, който отреди „ алените “ да се изправят против Черно море на стадион „ Българска войска “ .

„ Нормален чоп, щом сме у дома. Черно море е мощен тим, ще бъде тежко, само че въпреки всичко сме ЦСКА. В ЦСКА постоянно задачата е една – шампионска купа и Купата на България. След това идват европейските шампионати. Доволен съм, признателен съм от жребия. Преодолим тим “, стартира той.
Георги Велинов.
Велинов изрази насладата си от обстоятелството, че „ алените “ ще зимуват на върха в шампионата : „ Отдавна не сме били преди всичко. Много сме удовлетворени от постигнатото. Това беше доста значимо за нас и го постигнахме. Сега би трябвало да се продължава единствено нагоре, нито крачка обратно, чакайте мощен сезон от ЦСКА “.

„ Ще има, естествено. Максимум 1-2 футболисти, които са качествени. Имаме доста качествени футболисти и е обикновено 1-2 мощни да дойдат. Това ще бъде “, сподели той във връзка с зимната селекция на клуба. „ Не, няма още никой с преустановен контракт. Като стартира шампионата, ще се заяви кои ще се освободят, кои ще бъдат новите. Не съм вътре в нещата, просто знам, че ще се вземат 1-2 футболисти, друго не мога да ви кажа “, приключи някогашният пазач на „ армейците “. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР