Няма суперпожар. Няма препълнени болници. Няма тотален локдаунКратка информация за

...
Няма суперпожар. Няма препълнени болници. Няма тотален локдаунКратка информация за
Коментари Харесай

Николай Витанов: Омикронът получава шамар след шамар

Няма суперпожар. Няма претъпкани лечебни заведения. Няма цялостен локдаун

Кратка информация за оперативната конюнктура за пандемията за 05 март февруари 2022

Днес доста в резюме.

Юрдеците отново почнаха да реват като карпатски мечки поради анализите ми за войната в Украйна. Така е, като не слушат какво от дълго време им говоря - че си имам доста по-интересни занимания от това да считам разпространяване на вирус. Сега си активирайте юрдешките неврони и запомнете добре - и от

пресмятания, свързани с военни дейности имам по-интересни неща за броене. И с неспокойствие очаквам да се отърва от сметките за ковида. А вие си крякайте. Крякането осмисля животеца и живуркането на юрдека.

Както постоянно - първо - пандемията, след това - войната.

Ситуацията с пандемията ви е скучна към този момент. Все едно и също - сюжетът "Хари Селдън " бие плесници на Омикрона.

Няма суперпожар - базовото репродуктивно число през днешния ден е 0.96. Обхватът на болестта се свива. Свиването се чака да продължи. Няма претъпкани лечебни заведения. Броят на заетите кревати падна под бройките от момента, в който "Хари Селдън " бе задействан. Шамар за цар Омикрон. Няма цялостен локдаун. Ограниченията, свързани със зеления документ падат по проект, прочут ви много от дълго време. Шамар за Омикрона. Учениците вървят на учебно заведение - няма повишение на заболеваемостта - пестник за Омикрона. Като можеш да смяташ - и това е допустимо.

Юрдеците крякат. Трендът на високата смъртност е пречупен. Смъртността ще продължава да пада - пестник за Омикрона. Украинските бежанци не подвигат броя на заболелите. Писах ви - в случай че са до 100 000 на месец, "Хари Селдън " ще се оправи и с това - пестник за Омикрона.

Както виждате - пестник след пестник. Вие ги биете тия плесници на Омикрона. Как - като държите "Хари Селдън " постоянен. Дръжте по този начин и на 20-ти март зеленият документ пада, както ви е планувано и дадено. Това е ситуацията. Юрдеците крякат. Крякотете - в края на идната седмица единствено един от петте района няма да е в зелената зона.

Сега малко за войната.

Да припомня - анализите тук са от механически темперамент. Който желае да лее усеща - да ги лее на друго място.

Най-много се лъже преди избори, по време на война и след лов - това е от Бисмарк. Големи неистини чета и виждам, добре, че съм ваксиниран против агитация. Да забележим какво е действителното състояние. Писах ви за офанзивата на Мариупол. Гледайте какво става там в идващите дни. Това ще стане и в Киев и Харков, в случай че войната продължи. Краматорск - запомнете това име. Около този град са украинските дивизии, които в случай че не се изтеглят към Полтава, до момента в който могат, ще бъдат обкръжени. Що народ ще измре там, не ми се мисли. Но такава е войната - жестока. Николаев ще бъде мощно нападнат - задачата е да се обкръжи групировката украински войски в Одеса. За взлом на самия град е още рано да се приказва. Чакащия съветски ескорт под Киев - но логистичен проблем било. Напротив - дейно сковаване на огромни украйнски сили при Киев - не могат да пратят подкрепления на юг, където настъплението на съветската войска върви релативно бързо. А са изтеглили нещо от Киев, а конвоят е тръгнал. Ама бил на 25 километра от центъра на Киев. Което е колкото от Бояна до летището в София. Тежката артилерия умерено може да обстрелва Киев. Руснаците чакат да се изнесе цивилното население. Това е ситуацията. Битката е неравна. Ако едната страна натисне аления бутон, от другата нищо няма да остане. Прави са американците. С съперник, който има повече нуклеарни оръжия от тебе, не трябва да се биеш непосредствено. Трябва да се биеш косвено.

Това е за през днешния ден. Желая здраве и триумфи и дано вирусът да ви заобикаля.

Николай Витанов
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР