Принц Хари изобрази самотна фигура, когато пристигна в катедралата Сейнт

...
Принц Хари изобрази самотна фигура, когато пристигна в катедралата Сейнт
Коментари Харесай

Избледняващата връзка на принц Хари и Зара Тиндал – дълбока детска връзка с мразовитата „преграда“

Принц Хари изобрази самотна фигура, когато дойде в катедралата Сейнт Пол, с цел да отпразнува 10 години от Игрите Invictus предходната седмица. Нямаше членове на кралското семейство, в това число Зара Тиндал, с която той в миналото беше доста непосредствен.

Само с три години сред тях, братовчедите прекараха доста време дружно, до момента в който растяха, дружно с по-големите си братя и сестри Питър Филипс и принц Уилям. И бяха тясна група.

С течение на годините другарството на Хари и Зара става все по-очевидно, като двамата постоянно са виждани да се смеят и майтапят дружно. И на всичкото от горната страна фенът на ръгби Хари стана добър другар с бъдещия брачен партньор на Зара Майк Тиндъл, някогашен капитан на британския тим по ръгби.

Но до платинения празник през юни 2022 година връзките сред тактилната Зара и Хари наподобява са се трансформирали. Хари участва на тържествата със брачната половинка си Меган Маркъл и до момента в който Зара беше забелязана да приказва с принца, тя изглеждаше доста по-хладна към него.

По това време к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР