Няма спор, че Саня Борисова е една от най-красивите български

...
Няма спор, че Саня Борисова е една от най-красивите български
Коментари Харесай

Саня Борисова призна дали има нов мъж в живота си и как ѝ се отразява това

Няма спор, че Саня Борисова е една от най-красивите български актриси, които в миналото са се появявали на екран. Факт е обаче, че от време на време едни от най-желаните дами, не са постоянно обвързани и даже са признавали, че за тях намирането на любовта не е лесна задача. Е, самата Саня в никакъв случай не е твърдяла сходно нещо обществено, само че напълно скоро съобщи в изявление, че сега няма мъж до себе си.

Виж още:

Припомняме, че Борисова бе омъжена за Ники Илиев, с когоТо се разведоха, само че съумяха да запазят човешките си взаимоотношения. Наксоро актрисата призна, че с някогашния ѝ брачен партньор с много старания са преодолели компликациите в общуването, само че за тяхно благополучие в този момент са като другари. " В момента няма мъж в живота ", бяха думите на хубавицата в изявление.

Саня обаче е от самостоятелните дами, които могат да се грижат и сами за себе си, приема неналичието на мощно мъжко рамо до себе си за напълно обикновено и се е посветила на други действия. " Не би трябвало да се изживяваме като половинки на някого или нещо, а да сме себе си ", безапелационна е някогашната брачна половинка на режисьора и артист Ники Илиев.

Виж още:

Преди време ви разказахме, че Саня сега се е отдала на новата си фешън компания, която направи, а по едно и също време с това продължава да репетира в театъра, където също има участия.

Изображение: https://www.instagram.com/sanya.borisova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР