Няма спор, че футболната кариера на Дейвид Бекъм беше наистина

...
Няма спор, че футболната кариера на Дейвид Бекъм беше наистина
Коментари Харесай

Защо Дейвид Бекъм съди фитнес компания за 20 милиона долара

Няма спор, че футболната кариера на Дейвид Бекъм беше в действителност сполучлива. Но той съумя да развие и много сполучливи бизнес инициативи след края ѝ.
 Save Our Squad with David Beckham, Дейвид Бекъм и филмов откъс на документалната поредност на Disney+
Когато персонално Дейвид Бекъм ти вдъхне кураж

Трейлър на Save Our Squad with David Beckham

В момента например е измежду притежателите на американския футболен тим Интер Маями. Бекъм обаче не стопира да употребява известността си, с цел да бъде рекламно лице на разнообразни артикули и марки.

Но от време на време нещата не се получават по най-хубавия метод. От The Blast разбираме, че партньорството на Дейвид Бекъм с австралийската фитнес верига F45 не се развива добре и футболистът е завел дело против нея. От подадените в съда документи излиза наяве, че Бекъм съди F45 за 20 милиона $.

Той твърди, че от компанията не са изплатили уговорените хонорари за промотирането ѝ, което Бекъм е направил в обществените мрежи. На година футболистът е трябвало да получава по 1.5 милиона $, като еднократно е получил и акции.

Интересното е, че делото се е включил и Грег Норман, който също търси правата си. Благодарение на напъните и рекламата им двамата настояват, че F45 е съумяла да стане обществена компания през 2021 година, като оценката ѝ е била тройно по-висока спрямо преди две години.

Като част от контракта си Дейвид Бекъм е снимал видеа по какъв начин тренира в зала на F45, като е присъствал на обществени и частни събития. Оказва се, че Марк Уолбърг е измежду вложителите във фитнес компанията, като през 2019 година е закупил 36% от акциите ѝ. И в действителност точно познанството на Уолбърг с Бекъм и други звезди е повлияло върху решението им да работят с F45.

Но Дейвид Бекъм по този начин и не е получил своя дял от акциите, като твърди, че тяхната стойност е почти 11 милиона $. Но през септември тази година цената на акциите е паднала фрапантно и тези на футболиста са били оценени на едвам 1.97 милион $.

В заведеното дело той твърди, че в същото време компанията е дала предимство на други вложители и шефове, като им е разрешила да завоюват повече от това, което имат. Ето за какво за нанесените вреди Бекъм е завел дело на стойност 20 милиона $. 
 Марк Уолбърг и за какво е решил да се реалокира от Калифорния в Невада
Голямата смяна за Марк Уолбърг

Всичко в името на фамилията

И до момента в който не е ясно дали ще получи всички тези пари, от F45 дават отговор, че ценят надълбоко връзките си както с Дейвид Бекъм, по този начин и с останалите си посланици. И не имат вяра, че делото има връзка с връзките между двете страни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР