Няма шега, няма измама! Отпадналата от Хелс кинчън“ Камелия е

...
Няма шега, няма измама! Отпадналата от Хелс кинчън“ Камелия е
Коментари Харесай

Камелия след Хелс Китчън: Той е най-прекрасният мъж на света! Чакам го в реалния живот

Няма смешка, няма машинация! Отпадналата от „ Хелс кинчън “ Камелия е влюбена, а любовта я е споходила до момента в който е в лудницата на кулинарната конкуренция. Феновете на предаването нямат подозрение на кого е подарила сърцето си младата фаворитка на феновете. Естествено, става въпрос за Чоткин.
„ Чоткин е най-прекрасният мъж! Влюбена съм. Чакам го и нямам самообладание да се забележим в действителния живот “, това откровено и много ненадейно самопризнание направи Камелия в първата си поява в предаването на Гала откакто напусна кухнята на началник Ангелов.
„ Не ми доближи завист, спортната завист, която имат доста от другите участници “, по този начин тя изясни отпадането си. От думите й обаче си пролича, че неуспехът в шоуто не е повлиял изключително на самочувствието й. Камелия продължава да счита, че всяка нейна паница е шедьовър, предава Vihrogon.
Младата участничка се пошегува, че не е съумяла да завоюва сърцето на началник Ангелов и да стане негова фаворитка. Тя добави също, че от самото начало се е чувствала подценявана от всички останали в „ Хелс китчън “ поради неналичието на опити.
„ Валеше от небето това отношение на подценяване! “, безапелационна беше Камелия. Но както стана ясно, тя е намерила любовта и по тази причина в последна сметка провалените упоритости не са най- значимото.
Ще е забавно дали продукцията ще съобщи обяснението в обич на Камелия на Чоткин и вероятно по какъв начин би му повлияло това.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР