Британец извърши животоспасяваща стоматологична операция на мечка - след като

...
Британец извърши животоспасяваща стоматологична операция на мечка - след като
Коментари Харесай

Британец извърши животоспасяваща стоматологична операция на мечка от 900 фунта, тъй като не можеше да се храни правилно

Британец извърши животоспасяваща стоматологична интервенция на мечка - откакто тя не можеше да се храни вярно заради счупените си зъби и разлагащите се венци.

Миша, 25-годишна кафява мечка, беше избавена през 2023 година от английската неправителствена организация International Animal Rescue (IAR) и нейните сътрудници FPWC в Армения. 900-килограмовата мечка беше открита да се скита в покрайнините на арменско село и евентуално е избягала от плен, споделят специалисти.

Британски медицински екип, който прегледа Миша, откри, че зъбите му са счупени и се скапват, а венците му са инфектирани и подути от години, прекарани в гризане на решетките на клетка. Проблемите със зъбите му означаваха, че мечката изпитваше мощна болежка и се мъчеше да яде и беше разказано от ветеринаря като „ тежко недохранено “.

Доброволен анестезиолог хвърляше мечката, до момента в който специалистите правиха изтощителна пет- часова интервенция - включваща екстракция на седем зъба и коренова интервенция на три. Процедурата бе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР