Няма репресии, най-накрая влязохме в Европа. Това коментира в кулоарите

...
Няма репресии, най-накрая влязохме в Европа. Това коментира в кулоарите
Коментари Харесай

Асен Василев: Най-накрая влязохме в Европа

Няма репресии, най-сетне влязохме в Европа. Това разяснява в коридорите на Народното събрание финансовият министър Асен Василев за. Няколко пъти той повтори, че най-сетне се работи.

От думите му се разбра, че дейностите са поради сигнала на Васил Божков и, Василев напомни, че организацията установи вреди за бюджета за над 500 милиона лв.. Тези данни били изпратени на българската прокуратура, само че тя не се задействала.

Според Василев няма политическа чистка. Няма и никакви репресии . По думите му принуда е когато б. Вчера полицията работила по закон.

Задържането на Борисов не прикривало нищо, нито за експорт на оръжия за Украйна, нито за зърното. България не може да изнесе и един гвоздей без подписа на министъра на финансите, увери Асен Василев . До този миг в Министерство на финансите няма постъпило нито едно искане за експорт на оръжия от наша страна . Хайде да спрем с този рефрен за репресиите, посочи още веднъж финансист номер едно. Има естествени полицейски дейности, уверен е той и напомни арестите на Никола Саркози и Себастиян Курц.
 Митрофанова предизвести да не изпращаме на никое място оръжия
Митрофанова предизвести да не изпращаме на никое място оръжия

Увери, че Русия е благонадежден поръчител на енергетическата сигурност от международно ниво
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР