,,Няма разочарование. За мен е важно да бъда кмет на

...
,,Няма разочарование. За мен е важно да бъда кмет на
Коментари Харесай

Васил Терзиев за оспорването на изборите: Нямам притеснения, знам как е постигнат нашият вот

,,Няма отчаяние. За мен е значимо да бъда кмет на всички софиянци, това важи и за всички от администрацията. Това сподели определеният за кмет на София претендент на " Продължаваме промяната - Демократична България " (Спаси София) Васил Терзиев в отговор на въпрос дали е отчаян от дребната преднина, с която завоюва изборната победа.

По отношение на конференцията на Ваня Григорована, на която тя оповестява, че ще оспорва резултатите от вота в съда, Терзиев разяснява:

" Правова страна сме, в правото си са да оспорват. Ние също имаме искания към това, което се случи на първи тур, на втори тур, разликите на резултатите ни с екзитполовете. И през вчерашния ден вимаше секции, в които съм с нула гласа на балотаж ".

,,Нямам терзания, тъй като знам по какъв начин е реализиран нашия избор. Нашият избор не е платен, борил съм се за всеки един глас, акцентира новият кмет на София.

Покрай изборите имаше напрежение и аргументи, които карат хората да не имат вяра в изборния развой. Това е доста тъпо и би трябвало да работим за това да се промени, добави той.

Терзиев съобщи, че защото нямат цялостно болшинство в Общинския съвет от ПП-ДБ (Спаси София) ще търсят пресечни точки с останалите политически сили за инфраструктурни планове, за облагородяване на кваратали, за вложения и ред други политики.

,,Ако всеки си стои зад програмата, ще намерим пресечните точки и ще получим нужната подкрепа``, сподели новият кмет на София.

В отговор на въпрос на спорните апели на водача на ГЕРБ Бойко Борисов кого да поддържат на балотажа гласоподавателите на партията, Васил Терзиев съобщи:

" Г-н Борисов си смени мнението няколко пъти, сподели, че съжалявал, че е дал своя вот за мен, само че въпреки всичко това е един глас и може би би трябвало да му благодаря. Въпреки че множеството от гласоподавателите на ГЕРБ гласоподаваха за Ваня Григорова, аз желая да благодаря на тези, които гласоподаваха за мен и да им кажа, че работим доста крепко да оправдаем тяхното доверие и София да стане прекрасен, организиран европейски град ".

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР