Няма пречки за осигуряването на дърва за огрев за населението

...
Няма пречки за осигуряването на дърва за огрев за населението
Коментари Харесай

Осигурени са дърва за огрев за населението на община Павел баня

Няма спънки за обезпечаването на дърва за огрев за популацията на община Павел баня, увериха от локалната администрация. Това стана ясно след среща на кмета Иса Бесоолу с управленията на Югоизточното държавно дружество и Държавно ловно стопанство (ДЛС) „ Мазалат “, които заявиха подготвеност да застраховане със суровината. 

Кметовете на обитаемоте места на територията на общината обявиха подготвеност да спомагат на хората по места да се снабдят с нужната дървесина, както от ДЛС “Мазалат ”, по този начин и от компании, показват още от община Павел баня. С дърва за огрев са подсигурени и общинските институции , които имат потребност от такива.

“Благодаря на шефовете на Югоизточното държавно дружество и на ДЛС “Мазалат ” за диалогичността и проявеното схващане. На фона на огромния проблем в страната с обезпечаване на дърва за огрев за популацията, правя оценка професионализма и човещината им ”, разяснява кметът Иса Бесоолу, който провежда работни срещи с управленията на държавните стопанства още през април т.г., показват още от администрацията.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР