Няма правилен ход Евгения Джаферович и това си е! Инфлуенсърката

...
Няма правилен ход Евгения Джаферович и това си е! Инфлуенсърката
Коментари Харесай

Нова стъпка, нов хейт: Джаферович запя хърватски песни, припомниха ѝ събитията в "Игри на волята"

Няма верен ход Евгения Джаферович и това си е! Инфлуенсърката от първия ден в " Игри на волята ", та чак до последния ѝ във формата беше най-коментирана, най-хейтена, най-одумвана. Но дали това се е трансформирало след края на " Игри на волята "? О, не!

Каквото и да направи Джаферович, рецензиите незабавно я посрещат. Така се случи и в последните часове, в които тя поддържа националния тим на Хърватия в мача от Световното състезание по футбол против Япония. Ако сте пропуснали, тима от родината на брачна половинка ѝ игра трагичен осминафинал против Япония, като продължи нататък в шампионата след осъществяване на дузпи.

Виж още: Алекса след " Игри на волята ": Елица ще харчи парите от премията, парите би трябвало да са при дамата! 

Снимката нагоре беше качена минути след края на мача, който по традиция фамилията гледа в заведението си. Под фотографията обаче почитатели на " Игри на волята " злорадстваха по друга тематика. " Евгения не завоюва Игри на волята, само че най-малко могат да стискат палци за Хърватия на международното състезание по футбол в Катар ", четем в мненията. 

В стори Евгения сподели, че е много вярна на хърватския тим, като с щерка ѝ Леа пяха най-емблематичната ария, обвързвана с отбора.

Виж още: Нова връзка, остарели мемоари! Десита сподели - още не е прежалила Денис Теофиков

Иначе инфлуенсърското семейство на Джаферович трескаво се приготвя за празниците. Е, прави го с типични инфлуенсърски задължения, без въобще да им пука от мнения и хейт. В последното си изявление Евгения показа, че е спряла доста от дълго време да чете сходни мнения с една единствена концепция - да се запази. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР